Tevékenység

 • Kékvér közzétett egy állapot frissítést 2 hét, 3 nap óta

  Érthetetlen. Markust hibáztatja… Ő tette keretbe miután az utána járó igazolás pénz felét és a meccs pénzt elveszi tőle. A gyerek sérült volt, edzés nélkül küldte kezdőbe…..
  Két értelmes mondata nem volt Gyurinak.
  Áll a bál a játékosok-edző, segéd edző – edző között. A kispadra ő ültet játékost és nem talál rajra megfelelőt? Ez beteg.

  Sokat foglalkozik a pénzel a tűzoltóval együtt ahelyett hogy a segéd edzővel megegyező utasításikat adna a játékosoknak.

  Szerintem Gyuri, lehet csomagolni. Eddig is nagyon szerencsések voltunk.

  • Én nem miért van mindig balhé ennél a klubnál???. Maffiapénz mosnak tisztára a csapatnál ,most ez nyúlja a tulaj pénzét, máskor az edző részegen tart edzést, máskor visszaforgatják a játékosok a pénzt…. Hihetetlen…És ez csak pár dolog az elmúlt 10 évből… Ha csak a fele is igaz én eladnám Holywood-ba a storyt, a jogokból tuti kijönne egy BL indulásra esélyes csapat ára….Mikor lesz már végre egy nyugodt év???

   • Pontosan jól fogtad meg a lényeget! Csak sajnos nem biztos,hogy egyet látunk. Amit itt felsoroltál az a klub sajátja az elmúlt 10 évben. Azonban erről egyetlen ember tud számot adni : a klub tulaj…Ő meg mindig úgy tesz,mintha nem is itt lenne és kívülállóként “fúrcsálja” ami itt történik/történt,mintha őt meg se kérdezték volna bármiről, mintha itt minden a feje fölött zajlana….ugyan már!! Én is vezető vagyok még ha nem is gazdag és nem is nagyvezető. De azt tudom,hogy egy vezetőnek felelőssége van és soha egy vezető sem maradhatna hivatalában ennyi évig,ennyi rossz dolog után,és azok után,hogy mindig másra fogva magyarázkodik. Igen! Itt volt már hibás a részeg edző, a pénzlenyúló igazgatók,akik lopják a tulaj pénzét…ugyan már!! Ha tőlem ellopnak 20 ezer forintot,azt azonnal észre veszem és megpróbálom kideríteni mi történt és ki volt…..nem vicceseket mondva nyiltkozgatok évekig a mögöttem hagyott időszakokról…Mostis! Vajon miért kellett kikapnia 9 vesztes meccs után hazai pályán a bajban lévő kieső jelölttől?? Vajon miért? Vajon miért ez a sokadik ilyen fura vereség? Talán azért mert túl jól ment és nehogy már olyan helyzetbe kerüljön a klub,hogy fel kelljen jutni…..időben kell kapcsolni! Ezért viszont ne ma játékosok és még csak nem is a szakmai stáb a hibás – ők teszik amire utasítja őket a pénzadó tulaj!

    • A tulaj ad egy keretet az egyesületnek. Azzal mint kezd a banda az már rajta múlik.
     Szerinted a cseresor miért ilyen rövid? Nem azért mert nincs játékos…..