Kékvér

 • Kékvér közzétett egy állapot frissítést 2 év, 6 hónap óta

  Bálint 1 milliós büntetését a csapat és stábtagok igazán átvállalhatná. Respekt!

  • Jó ötlet! Beszállhatnának azok a szurkolók is , akik kint voltak, és szenvedélyükkel segítették Bálintot, hogy ott szaladgáljon és kiabáljon a meccs után a játéktéren a bírónak. Biztos jól esne neki.

   • Na látod lehet így is, jó felvetések. Én kint voltam, és hajlandó vagyok mondjuk 5000 ft-al beleszállni az ötletbe 👍👏

   • Jó volna megvalósítani! Ez is egy példa lehetne az összefogásra!
    ILLETÉKESEK HAJRÁ! Mozduljunk meg. Lássuk hányan vagyunk a SZPARI-ért.
    Nem kötelező de aki szeretne hozzá tudna járulni akár 100 Ft-tal is!

    • És egy tiltakozási módként feltüntetni, az MLSZ által a Szpari ellehetetlenítésére tett kísérletek ellen!! Mert nyilván nem a pénzünkre lenne szüksége Révész Bálintnak, hanem a támogatásunkra. A média is jobban érdeklődne a történtek után, ha látná az összefogást és értené hogy nem szükségből van adakozás hanem néma vélemény nyílvánítás miatt!!!

 • piroskek! állapotfrissítést küldött be a következő csoportba: Hajrá Szpari! / Csevegő csoport logójaHajrá Szpari! / Csevegő 3 év, 5 hónap óta

  Sziasztok!

  Nem tudjátok véletlenül, hogy a Vasas hol játssza a hazai meccseit? A Honvéd stadionban voltak korábban de azt is újjáépítik. A honlapunkról nem számítok semmilyen segítségre, rég volt már, hogy foglalkoztak volna a szurkolókkal, a Vasas honlapja pedig nem megy.

 • realista közzétett egy állapot frissítést 4 év, 4 hónap óta

  Lehet és kell kritizálni Lucsánszkit, lehet nyugodtan azt mondani, hogy gyenge, felkészületlen edző, de ilyen tahó stilusban nem! És ez nem Lucsánszkit minősíti, hanem azokat, akik ilyen fröcsögően bírálják!

 • realista közzétett egy állapot frissítést 4 év, 5 hónap óta

  Ha szabadna élnem egy javaslattal a tisztelt szurkolótársaim felé, akkor azt kérném, hogy ne kezdjük el szidalmazni saját csapatunkat, és erre figyelmeztessük azokat is, akik mégis erre vetemednek!
  Ez egy elég fiatal keret, és valószínüleg több fiatal is kezdő lesz. Biztos begörcsőlnek vasárnap, ha még a lelátóról is megy a “huha” gyenge már a h…[Olvass tovább]