Tevékenység

 • Gabika közzétett egy állapot frissítést 3 év, 11 hónap óta

  Tisztelt Fórumozók!

  Szerintem ne szidjuk előre Véber Györgyöt! Pápán és Mezőkövesden valamint Pécsett is volt NB1-es edző 2016-ban NB3-ban is edzősködött, nyáron pedig a klub nélküliek válogatottját vezette, most a Pest megyei I. osztályú bajnokságban szereplő Nagykőrösi Kinizsi edzője volt. Szókimondó edző szerintem, az biztos, hogy nem fogja tűrni az alibizést szerintem! Ne feledjük a Pápát évekig bennt tartotta az NB1-ben, Mezőkövesden is úgy emlékszek, hogy jó csapatot csinált, valamint ha jól emlékszem Pécsett sem volt rossz, most fogja megkapni a lehetőséget egy olyan csapatnál, ahol végre megvan a pénzügyi stabil fedezet! Nem biztos, hogy rossz lesz, hiszen ez neki is nagy bizonyítási felület lehet. Adjuk meg neki mindenképp az esélyt!
  További szép estét kívánok!

  • Tisztelt Csendesenszemlélő!

   Ha jól olvastam Véber György fél plusz egy éves szerződést kapott, tehát nyáron akár el is bocsátható! Feczkó Tamást pedig nem hiszem, hogy szezon közben elengedné a Balmaz, egy rivális klubbhoz vagy ha igen akkor bizony Révész úrnak jópár kamion árát kellene átutalnia.

   • Én is megadom a kellő bizalmat Vébernek, habár jobban örültem voln Szanyónak, vagy Feczkónak! Annyi jó van benne, hogy a támadó focit preferálja, és nem ezt a nézhetetlent, amit Mátyus művelt! Ez lehet eredményes volt a sok sok 1-0, de hogy nem nézőcsalogató az tuti!

  • Sok sikert Vébernek,de szerintem 5-8.hely leszebből.Nyárig látjuk mi lesz,de egyetértek Feczkó szemmel tartásával!
   Hajrá Szpari!!!

  • És akkor mi van ha Feczkó néhány itt nem kívánatos játékost akarna hozni a Balmazból?
   Mert van ott egy két mi fiunk akit itt…..