Tevékenység

 • kruti közzétett egy állapot frissítést 4 hónap, 4 hét óta

  Nincs ezen mit szépíteni. Ennyi a különbség egy feljutásért játszó és egy középmezőnybe tartozó csapat között. Sajnos sem gindolkodásban, lendületben. ötletességben nem vettük fel a versenyt. Sinanovics kilógott felfele és Györgyi is mutatott valamit, de alapvetően esélyünk sem volt. Már leírtam a Facen is, de nem irigylem Ásványit és Hornyákot. Mindkettőn nagy a teher, de ilyen védelem mögött védeni egyszerűen eélytelen. Hornyák meg egy használható labdát sem kapott. Amúgy ameddig mi khagyjuk a nagy helyzeteket, mi sokkal kissebbekből kapjuk a gólokat. Pejovics nagy kedvencem volt amikor idekerült, de amit mostanában produkál… A második félidőre feljavult ugyan, de valami eltört benne az tuti. Már más is írta, de nakam is bosszantó volt ahogy egy-két játékos mozdult egy szabad labdára. Esnek kelnek a védőink…
  Amúgy a Vasas nekem annyit bizonyított, h 2-3 kiemelkedő játékossal simán feljutó csapatot lehetkialakítani. Csak ugye az nem megy ingyen és nem árt egy jó stadion se..

  • Nem lehetne egy Zofcakot vagy Abdut, Ramost visszahozni? 😀 Még 35 felett is megütnék az nb2-t. :DDD
   Tudom, nb2 csak a magyaroknak van fenntartva… csak elmélkedtem.

  • A Szparira évek óta jellemző, hogy itt tehetségesnek, jónak ígérkező játékosok torpannak meg a fejlődésben.

  • Én nem így látom. Lehetet volna döntetlenre hozni ha a ziccerek bemennének.
   Amit én tapasztalok, sértegetjük, szídjuk a védelmet és a kapust. De ziccerben nem találjuk a kaput. A kozeppalya üres, átjönnek rajtuk és nem tudjuk kinek kit kell fogni! Van olyan véső akinek 3 embert kell fognia vedekezesnél, hát persze hogy kijátszák.
   Végső helyett kell Fodor az már biztos!

   • Minden ha után írt mondat felesleges. Egyébként teljesen rendben van az eredény a mutatott játék függvényében. A Vasasban egy Feczesin, vagy egy Balajti az NB2-ben meccseket tud eldönteni. Nekünk ilyen volt Bajzát, akit készen kapta annak idején a csapat. Most nem tudnk, vagy nem akarnak venni ilyen kész játékost, a célok nem követelik meg. Meg is tudnám értni, ha elöl bátrabban nyúlnának a fiatalokhoz, hogy minél többet játszanak együtt, szokják egymást. Egyelőre úgy néz ki, hogy a csapat jelentős része nincs túl jó viszonyban a labdával, sőt egy része a kombinációs játékkal sem ápol jó kapcsolatot. Ez a haragszomosdi ami a Fodor és Lengyel féle kapcsolatról szárnyra kelt egyszerűen idegesítő, amikor egy csapat ilyen sebezhető hátul és középen.

   • Igaz a középpályán nincs egy valamirevaló játékos! Se labdatartás, labdakihozatal, se védekezés, se támadás előkészités! Tulajdonképpen semmi!
    Így nehéz a védekezők és a támadok helyzete is.