Tevékenység

 • kruti közzétett egy állapot frissítést 1 hét, 5 nap óta

  Több hozzászólasban is elhangzott, h jobb lenne ha Révész elmenne.
  Jó, mondjuk elmegy. Szerintetek az önkormányzat fenn tudná tartani akár csak a mostani szintet is? Sztem nem.
  Ki venné át Révész helyét? Lehet nem tesz bele sokat ( ez relatív mert mondjuk .nekem a 10 milla is óriasiösszeg, de a loki 1 milliárdjához képest meg semmi..)
  Semmi közöm hozzá, nem ismerem, de szerintem ha lelépne itt max nb3 lehetne.
  Ez az én véleményem. Az, h mi folyik a háttérben azt meg senki sem tudja.

  Más.
  A kövrtkező szezont sztem csskis a kieséről fog szólni, illetve kb ennyi izgalom lesz benne. Sztem a vasa, loki kettős tuti feljutó- én mondjuk fel is bővittettem volna velük az nb1 et 14 csapatra.
  Na, de a labda gömbölyű….

  • Ennek , ami van semmi értelme.

  • A kevesli azt a pénzt, amit Révész költ a focira, nyugodtan adakozzon! De ha nincs ilyen szándéka, akkor inkább fogja be!

  • Az,hogy csak Révész lehet a Szpari tulajdonosa és utána nincs semmi és senki, az olcsó demagógia! Az sokkal valószínűbb ,hogy a polgi nem enged senki mást a közelébe,mert az az érdeke,hogy itt ez a szint maradjon,pontosabban ezt osztották le neki fentről.
   Lehet mondani,hogy ez ostobaság,de ez a valóság. Révésznek lenne annyi pénze,hogy minimum tartós nb1-et tudna finanszírozni. Ezt nem nehéz kitalálni. Mégis vissza van fogva! Miért mondom ezt? Nos, évek óta semmire nem jut ez a klub, csak arra vigyáznak,hogy ne essünk vissza az nb3-ba. Azért 6-7 év alatt el kellett volna jutni legalább arra a szintre,hogy rendre ott legyünk a dobogó közelében. Ez sem sikerült, helyette kabaréba illő jövés-menés és viselkedés volt jellemző eddig a klubra. Olyan edzőket hívtak ide,akiket máshol csak háttérben alkalmaznak vagy reklám arcként vagy még annak sem! Miközben hozhattak volna ide ígéretes edzőt is! Nem pénz kérdése. Ráadásul balfék módon évről évre meghírdetik,hogy cél a feljutás…Mit képzelnek ezek? A média meg az ankét csak egy játék? Az emberek tájékoztatása csak vicc? Vagy nem kell komolyan venni? Eközben a közvetlen környezetünkben csupa stabil első osztályú klub működik. Azt szokták mondani,hogy Észak-Kelet Magyarország a hazánk legszegényebb , leg kevésbé piacképesebb része.Nos, ehhez képes 4 stabil hosszú távú nb1-es klub is működik itt! Én a Debrecent is ide veszem mert több mint 10 éve stabil nb1-es volt és most is csak átszálló jegyet vett a másodosztályba! Csak nálunk nem megy ez! Vajon miért? Véletlenül??
   Eközben a polgármester erőszakos módon öli a temérdek pénzt a női röplabdába: vesszük sorra a játékosokat Dél-Amerikából,Szlovákiából a Bundesligából! Ez szerintetek nem pénzkérdés? MI értelme van? Itt csak pár százan szeretik a röplabdát! És úgysem fogunk itt sem bajokságot nyerni,mert itt is a Vasas a favorit! Mindegy mennyi pénzt fogunk a Fatumba ölni, ők többet fognak a Vasasba! Ennyire megéri másodhegedűsnek lenni?????? Nem a röplabda ellen vagyok, lehetne itt jó röpi csapat a jó focicsapat mellett is! Hiszen a Vasasnak is van több igen nívós első osztályú csapata! És pl a dióknál is ott a női kosár valamint a jégkorong csapatuk. Elég komoly mindkettő! Mégis nyomják a focit,mert tudják,hogy az embereknek kell. Itt meg mi van? A jelek szerint Kovács meg Révész dönti el. Csak ez gusztustalan! Én a részemről megelégeltem Révészt! Évek óta látom ,hogy ezer hibás döntést hoz és alig rak pénzt a csapatba! Imádom Sándor Istvánt és tisztelem múlt miatt Gálhidit is,de egyre jobban látszik,hogy itt még jövőre se biztos,hogy nb1-et akar a vezetés….úgy meg nem lehet sikert elérni! Mourinho se tudna és Klopp sem! Révész hosszú távon csak leépíti ezt a klubot. Legalább is a Balbino ügy óta ez van! Ha ez egyedül Révész hibája és senki nem kényszeríti erre,akkor még nagyobb a baj,mert nem képes arra amiért itt van. De tudom jól,hogy a mai magyar közélet ,hogyan működik…….van sejtésem,hogy nem ő van a háttérben,de az gyomorfordító,hogy miközben a Szparit szó szerint megszégyeníti azzal,hogy évek óta egy gyenge, mindenkitől kikapó csapatot állít ki ,neki egyre jobban megy: logisztikai központ, milliárdos pályázatok elnyerése, kamiont indít Kis Norbival az EB-n….nem szégyelli magát! Akkor menjen oda! Én szeretem és féltem a Szparit, és ha Révész lenne az a tulaj aki felvirágoztatja ezt a klubot,akkor tisztelném és boldog lennék,de nem így van! Úgyhogy tőlem el is mehet a halál f…szára! Nem hiszek benne! Olcsó hazug és nem hiteles! Az pedig csakis a polgi bűne,ha Révész nélkül itt nem lehet futball: olyan nincs! Csak ha az önkori ezt akarja !

  • Révésznek esze ágában sincs itt NB1-s csapatot csinálni, nem hülye ő, csak egy …….!
   Tudja, hogy ahhoz kell olyan 1 milliárd forint és annyit sajnál egy olyanért adni, amit nem szeret!!