Tevékenység

 • kruti közzétett egy állapot frissítést 2 hónap, 3 hét óta

  Csilussal mi a helyzet? Itt van még? Egyáltalán mi a baja? Egy sor sem írnak róla már jó ideje, más sérültek állapotárol azét csepeg néha valami.
  Az átigazolási szezon végén volt még egy igazolásunk. Ha jól emlékszek Kecskeméti Péter. Látom, h játszik a második csapatba. Nem hinném, h oda igazoltuk. Hamedről sincs sok infó.
  Azért lehetne egy-egy sort néha írni. Oké, most a rangadó kapcsán volt mozgás a honlapon, de alapvetően még mindig gyengécske az iformációáramlás.

  • Kecskemétinek súlyos sérülése, ha jól tudom, térdszallagszakadása volt. Azt hallottam, hogy ő még fizetést sem kap, csak lehetőséget, hogy a nullárol felépítse magát. Én láttam az első meccsén – nem tett rám nagy benyomást – de akkor még nem tudtam, hogy milyen mély kútból próbál kikapaszkodni… Szóval nem ő hozza a megváltást…. Még…
   Egyébként nyíregyházi a srác.

  • Hamed válogatott meccsen volt mely után kötelező karanténba kellet mennie.

  • Csilussal pár hete beszéltem, azt mondta, hogy volt egy achilles beszakadása

  • Szívesebben látnám őt a kezdőben Svedyuk helyett, hiába ő sem az a klasszikus jobbhátvéd, hanem csak kreált, még így is meggyőzőbb számomra, mint az ukrán srác, aki hiába lelkes és megy, robotol végig a meccsen, de emellett technikailag képzetlen és rengeteg hibával játszik, ezért nem is értem, hogy miért nem adunk egy esélyt a Magyar Gábornak vagy miért nem hívjuk vissza a már két éve kölcsönbe játszó Szegedi Bencét, aki azóta stabil NBIII-as játékos és még mindig csak 20 éves?!

   • Végre valaki más is átlát a ködön és legalább esély adna a saját srácoknak is.Saját akadémiánk van vegyük már észre. Csak esély kell néha és aki tud éljen vele.

    • Félreértés ne essék, az ész nélküli fiatalításnak sem vagyok a híve, de vannak olyan posztok, ahova különösebb rutin sem kell, csak fegyelmezettség, ilyen a jobb vagy balhátvéd poszt, legalábbis szerintem, de nincs baj a fiatalokkal, de minden sorban lenne legalább 1-2 rutinos játékosunk, anno legutóbb is így jutottunk fel, Lucsánszkyékkal, fiatal játékosok és néhány rutinos játékosokkal kiegészítve, most is így kellett volna, de ehhez alapvetően az szükségeltetik, hogy a csapatnak kellene egy igazi karmester, ami jó pár szezon óta nem adatott meg…