Tevékenység

 • Lupo-1928- állapotfrissítést küldött be a következő csoportba: Hajrá Szpari! / Csevegő csoport logójaHajrá Szpari! / Csevegő 6 év, 12 hónap óta

  Arra azért kíváncsi lennék,hogy a bmlsz egyenrangúan bünteti-e a csapatokat,akiknek a drukkerei “oda nem illően” fejezik ki saját véleményüket.valamint ha nyilvános lenne-e a lelátón,hogy ki az ellenőrjük,akkor is ennyire bőszen húzogatnák-e a büntistrigulákat?adnak-e számlát a bevétel után?adóznak-e belőle?egyáltalán be kell ezeket fizetni,vagy csak kifelé keménykednek ezekkel a szupi akciókkal?és még valami!mivel ugye többször is bebizonyították már,hogy teljesen alkalmatlanok a magyar labdarúgás vezetésére(üres nézőtérek,feleslegesen épített stadionok,nemzetközileg eredménytelen klubcsapatok és válogatottak,törvénysértő klubtulajdonosok(Győr,Pápa)ki nem szűrése stb….)őket ki válthatja le,vagy ki rúghatja ki????

  • őket a közgyűlés váltja le, esélytelen
   azon viszont én is elgondolkodtam már, hogy mi van akkor, ha nem fizetjük be? – esetleg valami támogatásból leveszik

   • Úgy tudom, hogy tavaly /nb1/ nem kellett befizetni, hanem automatikusan vonták az ilyen-olyan központi pénzekből… vagyis annyival kevesebbet utaltak….

  • Teljesen igazad van! Én is kíváncsi volnék erre! Mellesleg az is elkeserítő,hogy százezrek repkednek hetente egyetlen ember írásos jelentése alapján,de más tárgyi bizonyíték (felvétel,hangfelvétel) sosincs! Ami érdekes,hogy most is csak olyan csapatokat büntettek,akik szidalmazták a bmlszt…ez több meccsen is hallatszott.