Tevékenység

 • Milos Janics állapotfrissítést küldött be a következő csoportba: Hajrá Szpari! / Csevegő csoport logójaHajrá Szpari! / Csevegő 6 év, 7 hónap óta

  Komoly névsort sikerült összeszedni nb3-as szinten, ezt nagy fegyverténynek tartom.

  Halenar a szívemhez különösen kedves, 1994 óta emlékszem a csapatunkra, de nála magasabb játékintelligenciával egy játékos sem rendelkezett a Szpariban! Istenem, az a labda amit a hosszabbításban adott Pekárnak!

  Szécsi számomra egy túlértékelt focista, aki megmaradt örök tehetségnek. Ennek ellenére másfél évig a segítségünkre lesz, az nb1-ben jó kiegészítő játékos lehet.

  Kurucz egy nb1-es kiesőjelölt csapatba való játékos volt, amikor utoljára Siófokon láttam védeni. Ha sikerül fejlődnie, akkor hosszú távú megoldást jelenthet kapus poszton, ha nem, akkor másfél-két évig lehet megoldás.

   

  Összességében mindhárom igazolást nagy fegyverténynek tartom és a vak is látja, hogy mi nb1-es csapat vagyunk, sok olyan csapattal szemben, akiknek semmi keresnivalója nem lenne politika-semleges környezetben.

  Ui: Nagyon kíváncsi vagyok, hogy áll a perünk. Nem kérek tényleges felvilágosítást, de arra nagyon kíváncsi vagyok, hol jár az ügy!

  • Ugyan már,,,ne nevettess! Milyen per…?!
   Kamu, hangulatkeltő duma volt az egész a vezetés részéről, hogy el lehessen sikálni a közvélemény felé a technikai vezetés nyilvánvaló és bizonyítható felelősségét. Lehet is hibáztatni Csányit, meg Orbánt, meg a b…i MLSZ-t, sőt a mostanság igencsak aktuális főbűnbak kisvárdai minisztériumi főmufti Sesztákot is – egyvalamit ne feledjünk azok a felelős(ök) akik ide juttatták a klubot, még mindig felveszik minden egyes hónapban a saját kis apanázsukat Révész-től… és ténylegesen még csak meg sem kérdőjelezi senki a felelősségüket, ez az igazán szomorú az egészben.

  • Akkor miért ment el az összel a csapattol Halenár?? Vagy azt gondolta ,hogy jobb lehetöseget kap valahol? Most meg visszajön!! A kapus kérdésben meg hát öszintén szolva nevetséges amit produkálnak elküldik a fiatalokat, aztán meg máshonnan hoznak pl. fradibol,ahol 3 számu volt.

   • Ne viccelj már, egy játékos távozásának millió meg egy oka lehet. Komolyan képes valaki azért haragudni egy légiósra, amiért nem ment egy fél után az aktuális csapatával az nb3-ba? Ez még viccnek is rossz.
    Fiatal kapust pedig egyet küldtünk el, Hrabinát, aki se előtte se utána nem bizonyította tehetségét. Persze még mindig csak 19 éves, így bármi lehet belőle, de abszolút nem ível felfelé a pályafutása. Perger pedig semmi olyat nem mutatott, ami alapján komolyan kellene számolni vele. Még Kurucz-cal se hasonlítható össze az, amit eddig letett az asztalra.

    • Szerinted kapott itt lehetőséget a bizonyításra?
     Az a 8 perc 21 őszi tét mérkőzésen elég a bizonyításra?

    • Hrabinát nem küldték el. A Brekkék elvileg szerződést akartak hosszabbítani vele, de ő inkább elment Szolnokra. Valahol megértem, de ahogy nézem ősszel csak három meccset játszott ott is, szóval lehet, hogy benne van a hiba… A mai napig eszembe jutnak a potyái, amiket az osztrákok ellen kapott… 😀

     • Különösebben nem akarom védeni Hrabinát, de mindenkinek lehetnek (és vannak is) rossz napjai. Szerintem nem lett volna ő rossz megoldás számunkra, de neki nagy szüksége van arra, hogy érezze a bizalmat, mert ő úgy képes jó teljesítményre (ha jól érzékeltem), bizalomból pedig nálunk nem sok jutott neki.
      Balogh Jani közönségkedvenc volt nálunk, de én emlékszem a sok bravúros védése mellett (amelyekkel olykor pontot, pontokat mentett) azokra a potyákra is, amelyek miatt sok pontot hullajtottunk el.

      • Nekem Balogh Jani bravúrjaival csak annyi gondom volt, hogy ezeket legtöbbször már akkor mutatta be, amikor a potyáján már túl volt, de addigra a potya már eldöntötte a meccset.