Tevékenység

 • NYVSSC közzétett egy állapot frissítést 2 hét, 3 nap óta

  Úgy látom már megint Fadgyast fogják erőltetni, hogy mi a faszt látnak benne, számomra talány?!?!

  • Bízzunk benne, hogy ennek az egyedül oka, hogy Ásványi az érettségire készül és így szerintem nem nagy edz a csapattal! Az viszont beszédes, hogy 10 napnyi közös munka után ekkora takarításba kezdett Gálhidi…

   • “Az viszont beszédes, hogy 10 napnyi közös munka után ekkora takarításba kezdett Gálhidi…”

    Igen, beszédes, de ugyanakkor két olvasata is lehet.

    1. Nem ütik meg a Gálhidi által megkövetelt szintet. Lehet, hogy jól látja, lehet hogy nem, a jövő majd eldönti. Montvai sem ütötte meg a várdai Révész által megkívánt szintet, aztán minden Nyíregyháza elleni meccsén gólt rúgott….

    2. Megütik a szintet, de nem az új vezetés emberei, ezért menniük kell, és annyira nem alapemberek, hogy a szurkolók felháborodjanak….

    Valahogy eszembe jutott, amit a diósgyőri tulajdonos, Leisztinger nyilatkozott:
    “Megdöbbentő volt szembesülni azzal, hogy a tulajdonos pontosan látja és tudja, hogy becsapják. Ismeri a technikát, amikor egy játékos 10 ezer eurót keres papíron, de csak 2 ezret kap kézhez, a többit pedig visszaosztja az edzőnek, a menedzsernek, a sportigazgatónak.”

    http://www.amigeleken.hu/hirek/dvtk/leisztinger-tamas-valaszolt-a-szurkolok-kerdeseire-2018-05-20

    • Ez a lényeg, amit Leisztingertől idéztél!
     Szerintem Révész becsapásának is egy új szakasza kezdődött el!
     Megcsinálták már vele egy párszor!

    • Ezért indul el a fél keret kicserélése minden váltásnál, elvégre cserélni kell a játékosokat a saját “fejős tehenekre”!

    • Ez sajnos tiszta sor számomra már évek óta, kiváltképp, mióta menedzserek is vannak a labdarúgásban, így abszolút egyet értek, csak épp az az érdekes, hogy ennyi erővel minden játékost lecserélhet a jelenlegi vezetés, mert nem nekik fizetnek vissza, Pejovic-ot anno Lucsánszky hozta, Szekszárdit Spisljak, míg Forgácsot meg Lengyel, így gyanítom nekik vagy az embereiknek, Purgulynak, Ambrusznak, vagy épp Szűcsnek, Elbertnek osztottak vissza, én mindössze azt furcsállom, hogyha emiatt kirakta, akkor ennyi erővel az egész csapatot el lehet zavarni…egyébként Pejovic szerintem NBI-be vágyik, Szekszárdi vissza Budapestre, Forgács meg látta, hogy Csilus, Svedyuk (akit én nem értek, hogy még mit keres itt, bár előbbire is igaz, mert rémgyenge mindkettő) és a fiatalok mellett nem lenne reális esélye a kezdőben kerülni, bár neki volt a legjobb referenciája és legtöbb rutinja egy hiányposzton, de, ha hoznak helyette jobbat, akkor bánja a bokám, csak épp megint azt veszem észre, hogy ismét egy új irányvonal, ami ismét Tiszavirág életű lesz, bár ne legyen igazam…

     • “Pejovic-ot anno Lucsánszky hozta, Szekszárdit Spisljak, míg Forgácsot meg Lengyel,”

      Én nem arra gondoltam, hogy akinek az idejében idekerült a játékos, az az “ö embere”! Én arra gondoltam, hogy a “tisztelt” szakmai vezető, edző stb az előző álláshelyéről hoz magával valami selejtet, akit akkor is játszat, ha indiai gyerekek potyognak az égből! Ilyen volt például Szergej Hleba is…. Szerintem ilyen szempontból Lengyelnek senki nem volt az “embere”, legfeljebb a saját nevelésű fiatalok, mert őket ismeri a legjobban….

      • Így akkor már értjük egymást! De sajnos abszolút jól látod, minden edző vagy szakmai vezető azokat hozza, akik vissza tudnak osztani a bérükből, annyiban bízhatunk, hogy Gálhidi talán jobban ismeri a NBII-t mint mondjuk Lengyel, mint más szinte mindenhol dolgozott, viszont ez lehet a dolog hátulütője, elég csak arra gondolni, hogy a Faragó-éra alatt, amíg a játékosok nem kaptak fizetést és sorra mondták fel a lakásaikat, addig úgy hallottam, hogy ő viszont megkapta a fizetését, cserébe az volt a feladata, hogy a játékosokba tartsa a lelket, tehát amolyan jó zsaru – rossz zsaru felállás volt…ezért vált számomra ambivalenssé kissé Gálhidi, mert értünk el vele szép eredményeket, de ez nálam aláásta a nimbuszát, ráadásul dolgozott már szinte az összes magyar csapatnál, mégsem tudott sehol sem hosszú távon megragadni és maradandtó alkotni, ez szintén sokat elmond róla…Sándor Pista bácsi is hasonló számomra, sőt, pár éve, amikor itt volt Lucsánszky mellett beszélgettem néhány játékossal és azt mondták volt, hogy egy másfél órás edzésen csak a lövéseket gyakoroltatta és szinte ő irányította az edzést a vezetőedző helyett…tény, hogy a régi Lobanovszkij iskola híve, de a 21. században ettől azért több kell és úgy hallottam, hogy anno maguk a játékosok lázadtak fel ellene a békebeli edzések miatt, mivel Lucsánszky nem mert, mivel tudta, hogy akkor az állásával játszik, szóval akkor inkább Sándor István irányított és gyanítom, hogy most is így lesz, szóval sok jóra nem számítok, még egy páros, aki megvezeti a futballhoz nem értő tulajunkat, kivesz pár milliót a klub kasszájából, elvan, mint a befőtt, aztán pár hónap vagy egy év után távozik…de ne legyen igazam!