Tevékenység

 • pecalaci közzétett egy állapot frissítést 5 év, 6 hónap óta

  Akkor most konkrétabb leszek. Az a hír járja, hogy Bálint azon gondolkodik, hogy abbahagyja a fociban való ténykedését és esetleg sportágat vált. Ezáltal a Szparinak esetleg NB3, viszont egy korábban sikereket elérő labdajátéknak NB1. Remélem, hogy a hír nem igaz, és megcáfolják, mindenesetre Bálint a meccs után elég zaklatottan távozott….

  • Te rémhír terjesztő!! Ha ez igaz akkor maradhat Mekk mester az NB3-ra!

   • Igen, de NB3-as meccsre többet már nem megyek. Inkább az NB1. De remélem nem igaz, marad Bálint és folytatja.

    • Ezt pletyka szinten én is hallottam már kb 2-3 hete, hogy csábítgatják Bálintot a kézilabda felé és ,hogy tele a töke a focival neki is, és Brekknek is! A sok személyeskedés, és intrika lassan kikezdi őket, amit itt a szurkolóktól kapnak! Ahogy hallottam lehetséges forgatókönyv, hogy, ha Bálint és Brekk kiszáll felajánlják a városnak a kft megvételét! Na a város önkormányzata, ha meg is veszi szerintem max nb3-at tud finanszírozni, de azt se magas szinten! Marad az éveken át tartó vegzálás,mig valaki megint nem tesz bele pénzt! Lásd Kecskemét, Kaposvár , Tatbánya Salgótarján és társaik! Bizom benne, hogy hideg fejjel döntenek nem elkapkodva!

  • Dehogy távozik. Neki ez jobban megéri mint gondolnánk a kiadásai ellenére is ami a csapatra megy el.

  • Ezt nagyon rosszul gondolod! Pont a tavasszal olvastam a kaposvár igazgatójának egy nyilatkozatát, hogy megyei osztály nyeréséhez kb 12 -15 milliós költségvetés kell, míg nb 3 nyeréséhez már legalább 150-200. A másodosztályban 200illlió alatt elindulni sem érdemes mert csak kieső lehet a csapat! NB1 700 millióál kezdődik, de az csak az alsóház kűzdelmeihez elég! Akkor itt ,ha Révész kiszáll és átmegy a kézilabdához ,mert ott tárt karokkal várják, “nem az mlsz! akkor miért maradna itt főszponzor 250-300 misért, mert oda is kell költeni rendesen, hogy Veszprémmel, Szegeddel felvegyük a lépést!
   Minek tolna bele ennyi pénzt egy olyanba amiből kiszállna és kikezdik a szurkolók?
   Feczkó minek jönne ide, ha elmegy a tulajdonos és az önkormányzat vagy a Nyírsuli kapja meg a klubbot? Megkockáztatom Feckót egy két év és NB1 -es klub padján fogjuk látni, de nem itt! Álomvilág amit írsz! Sok sebből vérzik !
   1. klub vezetés és tulajdonosok!
   2. játékosok
   3.szurkolók
   Én bízok benne, hogy ez csak egy hírtelen felindulás volt részükről!

  • Inkább azon kellene elgondolkodnia Révész úrnak, hogy a Szparinál a mostani helyzetet annak köszönheti, hogy körülvette magát amatőrökkel, akik ugatják a focit, és még a pénzével való gazdálkodást is rájuk bízta.
   Csak itt, ezen a fórumon lenne 4-5 ember, akik ettől sokkal színvonalasabban elvezetnék a Szparit, miközben még meg is becsülnék a lehetőséget, és hasznosabban költenék a tulaj pénzét – természetesen – a Szpari érdekében!

  • Olyan csodálatos munka folyik a nyíregyházi sportcentrum életében hogy a férfi kézilabda csapatnak nem célja a feljútás, a női röplabda csapat erősen pumpált és még így se első, a férfi kosárlabda csapat egy vicc ahhoz képest ami az első osztályban volt. Ez nem sikertörténet,ez tragikomédia.

   • Ez így van.

   • A helyi kosárlabda utánpótlás pár tagjával találkoztam is, illetve azért hallok információkat. De ettől függetlenül ha ránézünk a mostani a csapatra akkor azt mondhatjuk van egy nb2 szinten ‘jó’ amerikai center aki elbohózkodik itt, Nagy Krisztián aki idősebb és mellette Bús Iván és a fiatalok. Ha már mindenki elmegy továbbtanulni,meg lehetne kérdezni Mohácsi,Czinger vagy Polyák esetében valahogy miért nem volt opció az anyaegyesület?! A mostani csapattól pedig elvárni semmit se lehet, ha a 16 éves szupertehetségnek,Fazekasnak jó napja van győzelem illetve a lényeg hogy Sitku fia játszton.Egyékbént pedig ha nem megy Ivánnak vagy Fazekasnak akkor lehet röhögni hogy Krisztián és Gant mit művelnek. Ez nem élpsort,ez közelít az amatőr sport színvonalához. De persze ha ez jó a városnak nem gond, kijár az a pár 100 meccsrejáró a különböző sportrendezvényekre(nagyrészt idősebb korosztály vagy az utánpótlás illetve a szülők) és ennyi a helyi élsport. A kézilabdáról pedig hagyj ne beszéljek hogy a Veszprém illetve a Szeged ellen milyen telházak voltak a nagyobb csarnokban( ez a kicsinítési ötlet a buszacsa esetében megvalósult,így sincs telház,de bezzeg ilyenkor válogatott kézimeccset és futsal meccset tudnak rendezni,amin nem csak 2000en lennének… Nagyon amatőr a sporthoz való hozzállás a városban.Szomorú.

   • Igazad van thierry!
    Keményen nyomják előre a kis Sitkut, miközben tőle sokkal jobbak üldögélnek a padon!
    Lehetséges, hogy 2-3 év múlva jó lehet a gyerek, de most még gyengécske, játéktudásban is, de főleg súlyban!
    Akik most miatta nem kapnak lehetőséget, azok a tehetséges fiatalok sem itt fogják elképzelni a jövőjüket!
    Így aztán onthatja a jónak mondott utánpótlásnevelés a tehetséges fiatalokat, nincs sok értelme az egésznek!