Tevékenység

 • pecalaci közzétett egy állapot frissítést 1 hét, 2 nap óta

  Én ott voltam a Szpari fórumon. Végig hallgattam mindenkit. Utána beszélgettem vezetőkkel, játékosokkal, szurkolókkal. Mindenki azt akarja, hogy előrébb lépjen a csapat. Ezt próbálom én is tovább adni több-kevesebb sikerrel. Véleményem szerint ebben a helyzetben semmi negatív hozzászólásnak nincs most itt helye (tudom, nekem is volt korábban). Bíztassuk inkább a csapatot, ha pedig erre valaki erre képtelen, inkább NE írjon semmit. Aztán majd meglátjuk. Mindenképpen kell részünkről a bizalom, a szurkolás, nem pedig az ellenségeskedés. Hajrá Szpari!

  • Megnéztem az ankéton készült videót. Feltűnt, hogy Révész már meg sem jelent. Nem mint ha nélküle nem lehetne megtartani egy ilyen eseményt, de azért valamelyest árulkodó állapot. Én kommunikációs szempontból igyekeztem végignézni a videót. Számomra ellentmondásos tartalommal bírt. Ez a “Blohin, ha egy hétig nem gyakorolt valamit, azt elfelejtette” szövegrész megmosolyogtató volt. Amolyan cirkuszi elefántos példa, ráadásul nagy valószínűséggel nem is fedte már 40 évvel ezelőtt sem a valóságot, még ha az valóban el is hangozhatott az akkori szovjet szövetségi kapitány szájából. Ne felejtsük el, hogy mégis csak egy 1975-ben aranylabdás játékosról beszélünk. Erre 40 évvel később bármilyen okból hivatkozni megmosolyogtató Nyíregyházán. 🙂 Persze ettől még végigverhetik a teljes nb2-es mezőnyt ebben a szezonban – legyen úgy -, de hát akkor is… Mindegy. Új bajnokság, új remények. Majd meglátjuk,

  • Rendben, szurkoljunk!
   Mindig szurkolunk (aztán Révész úr rendet akar csinálni a lelátón, ha kibukik egy-két bíráló vélemény).
   Most is “tiszta lappal” indul a csapat.
   Egyet viszont szeretnék, mégpedig azt, ha 6-7 forduló után kiderül, hogy nagyon gyengék vagyunk, akkor ne halogassák a változtatást, a változtatásokat, mert eddig képesek voltak rendszeresen 10-12 fordulót még megvárni, hogy lépjenek valamit.

  • Pecalaci!
   Már bocs,de ezt már legalább 5 éve mondják a kezdés előtt….ha ilyen egyszerű lenne!