Tevékenység

 • pecalaci közzétett egy állapot frissítést 1 hét óta

  Na akkor írok valamit….. Szar az egész!

  • Hova lett az ankét meg az első három meccs utáni lelkesedés? Pista bácsid meg Gyuri bácsid szakmai hozzáértése egy fikarcnyit sem változott azóta! Annyi amennyi…

   • Sajnálom, hogy te az egészet nem érted, pedig Easternboy is leírta már nem egyszer a helyzetet. Igen, bíztam benne, hogy hátha alakul valami, de úgy látom nem.

    • Dehogynem értem! Pontosabban én értem! Két öreg szerelővel nem lehet Tesla szervízt alakítani! Pontosabban lehet, csak az eredmény….
     Akkor próbáld megmagyarázni, hogy Ásványi miért nem kapott lehetőséget még edzőmeccseken sem! Miért kellet Nagyot kölcsönadni Tállyára, ahol még egy percet sem védett, így a fejlődése beragad? Ha Faggyas az első 4 meccsen jól teljesített, miért kellett egy olyan kapusra lecserélni, akit senki nem ismert? Ha már Hornyák nem játszhatott, akkor miért nem a fiatal Kovácsot tette be éknek? Miért cserélt a 88. percben “Gyuri bácsi”? Időhúzásból? 2-0 után beküldhette volna Kovácsot, de akkor le kellett volna vennie valamelyik általa hozott játékost?

     Persze ezekre a kérdésekre nem neked kellene válaszolnod, de az illetékes sem tudna rá, mert nincs ésszerű magyarázat…

   • Nagyot nem kölcsön adták, ha nem végleg engedték el, úgymond közös megegyezéssel szerződést bontotak, mivel közölték vele hogy a 2 – ik csapatban sem védhet, így nem volt más választása mennie kellett, holott az edző meccseken jól védett, pl. Szolnok ellen sem kapott a gólt, mindkétszer a 2 félidőt védte