Tevékenység

 • pecalaci közzétett egy állapot frissítést 5 nap, 23 óra óta

  Úgy látom nem érted realista… Itt a tulaj NEM akar jó csapatot. Lehet, hogy Te igen meg én is de ő nem. És a városvezetés sem. Politizálhatsz, szidhatsz bárkit, de ez van. Ha most sem érted az már gáz

  • Próbáld már megérteni, hogy egyelőre ide NEM kell jó foci. Ha ez a szar érdekel, akkor nézd. Engem már egyre kevésbé.

   • Te nem érted, mert homokba dugod a fejed! A tulaj akart jobb focit – még perelt is érte! – de megüzenték hogy ne pereljen és ne is akarjon nb1-t! Amig a fidess lesz hatalmon, addig csányi fogja vezetni az mlsz-t – feltéve ha nem hal meg – és addig nem lesz nb-1! csányival nem jó szembe kerülni, erről sokan tudnának mesélni, példáúl Bige…
    Ezért került ide a nyugdíjas szekció, mert velük nincs az a “veszély”, hogy feljutnak….
    Azt sem kellene elfelejteni, hogy annak idején az mlsz feljelentette Révészt, hogy meghamísitotta azt a papírt, amelyet aláírt a brazil, hogy megkapta a pénzét…. Azért meglebegett Révész feje felett Damoklész kardja…. Biztos sok “kétes” dologban vett részt Révész életében, de pont egy számára pitiáner összeg miatt mindent elveszíteni, pláne ártatlanul…. Pont ekkor adta át időlegesen a tulajdonosi szerepkört Brekknek mert az mlsz előírása szerint ha egy klub vezetőjével, tulajdonosával szemben büntetőeljárás indul – pláne ha a gyanúsítás a klub tevékenységével kapcsolatos – a klubbot ki lehet zárni!

    Én inkább tisztelem a konokságát, hogy nem adja oda 1 forintért klubbot az első jelentkezőnek, hanem inkább pénzeli tovább, és benyeli a veszteséget! Az önkormányzat még az utánpótlástól is megszabadult, és pénzért adja oda az örökösföldi pályákat! Szerinted ha a foci “nemzeti ügy” akkor kovács miért nem támogatja? Mert az ukáz úgy szól, “Nyíregyházára nem kell nb-1!” Se foci, se kézilabda, se kosárlabda… “Jó lesz a tírpákoknak a női röplabda!”

    Ennyi….

    • Ezért kilóg egy kicsit a lóláb: a derék nagyapónk igen jól el van ebben a boka xarban: melegíti jólesően a lábikáit és ki tudja , még az izületeinek is jót tesz. Lefordítva: igen csak sok jót kap a fűrertől,hogy cserébe stand up üzembe helyezze ezt a klubot ki tudja meddig,de már hosszú évek óta. A lényeget tekintve ugyanarról beszélsz mint itt egyre többen: nem úgy tűik,hogy bárki is akar itt a szurkolón kívül nb1-et,azonban nehogy már szobrot emeljünk ennek a vén majomnak ezért! A helyes megfogalmazás: a Szpari történetében ő az,aki totális nihilbe zülleszt ezt az ígéretes vidéki fellegvárat és az árulásáért megkapja méltó jutalmát. Így kell őt nézni, mert nem is látszik más. Aki meg nem látja,az nézze nyugodtan a rózsaszín pillangókat a klub egén! Én azért imádkozom minden vasárnap a templomban,hogy igenis adja át BÁRKINEK ,akár 1 forintért is ezt a klubot! Talán még nem késő! Sokan vannak akik jobban értenek a focihoz nála és akarnak is a sportágtól valamit. Részemről mindegy ki lesz a tulaj,ha jó csapat lesz itt lexarom miből finanszírozzák! Elvégre még a Real és a Barca pénzespolca sem tiszta teljesen az állami pénztől,akkor mi a baj ? Jobb ha női röpire vagy kamion eb-re megy el a felesleg?

    • Pontosítanálak, ha nem sértődsz meg. Révész nem a “jobb fociért” perelt, hanem a pénzéért. Az nb1 juttatásai messze nem azonosak az alsóbb osztályokéval. Csendben megkapta más forrásokból a pénzét , elült az egész. Az az 1 forintos konoksága amiről írsz az megmosolyogtató. Először is tisztázni kellene, hogy mit nevezünk saját pénznek. A TAO-t? Ne sajnáld annyira Révészt ezért a futball kalandjáért, mert nem hoz ez rosszul neki a konyhára. Nézd meg a vagyongyarapodását mióta beszállt a fociba. Szerinted okosabb lett most, hogy már ingyen utazhat a buszon a kora miatt, mint 5-6 éve? Egyszerűen csak a rendszer részévé vált, a focival kapcsolatban pedig semmilyen ambíciója nincs. Kivételt képez, ha a VIP-ben megzavarja pár ember a bekiabálásával. Olyankor begurul , mint volt már rá példa. Én nem szidom Bálintot, mert csak kihasználja a jelen lehetőségeit, de nem is csinálnék belőle mártírt. Ez most egy ilyen állapot, amit így kell elfogadni. Persze beszélni lehet róla, de csak ilyen szinten… 🙂

     • ” Először is tisztázni kellene, hogy mit nevezünk saját pénznek. A TAO-t?”
      A tao nagyjából 40 millió… Kijön belőle a pályabérlet meg a melegvíz. Az önkormányzat egy fillért sem ad…… 2018-ban az alcsút 7 milliárdot kapott… Ez kb 175 szorosa annak. amit a Szpari szokott kapni… Egyenlő pályák, egyenlő esélyek….

      A Szparira vonatkozó adatokat innen lehet bogarászni:
      http://nyiregyhazaspartacus.hu/tao

      • Még egyszer és utoljára. Bálint, ameddig nem lépett be a magyar futball világába – aminek a dátuma 2012-re tehető -, nem jegyezték az első 25-ben a legvagyonosabb magyarok között. Tudom, az a lista nem szignifikáns, de jelen esetben azért iránymutató. Vagyonát a becslések szerint a futballban eltöltött időszak alatt megközelítőleg megduplázta. Ma már az első 20-ban jegyzik. Nem szokásom senki zsebében kotorászni, most is igyekeztem úgy elmagyarázni neked a történetet, hogy ne bonyolódjunk számokba. Megjegyzem egy fillért sem sajnálok Bálinttól, főleg azok tudatában, amin keresztül ment korábban. Kizárólag azt szerettem volna neked érzékelni, hogy egyáltalán nem rossz üzlet neki a foci, még ha te mást is olvasol ki a számokból. Egy jó barátom szokta volt mondani, hogy nem azért tanuljuk a matematikát hosszú éveken keresztül, hogy életünk végéig deriváljunk, integráljunk, függvényeket elemezzünk, stb, hanem a logikus gondolkodásunkat fejlesszük, ami segítségünkre lehet az élet egyéb területein. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy te nem gondolkodsz logikusan, vagy bármi által is sértve érezd magadat, de ebben a történetben szerintem vagy elfogultságból, vagy más okból kifolyólag nem a lényeget fogtad meg.

  • Szerintem is a tulaj elvan simán az nb2 -en, vegetál tudna ő igazi csapatot építeni csak vár a központi akaratra és a pénzre. Hülye lenne ebben a rendszerben egyedül finanszírozni egy nb1 es csapatot. Sajnos az megint egy más kérdés ,hogy miért nem értik meg se ő sem a város hogy ez nem méltó a Szparira és a szurkolókra egyaránt. Koncepció igazából az, hogy várunk és várunk….