Tevékenység

 • pecalaci közzétett egy állapot frissítést 4 hónap, 2 hét óta

  Vajon ki azaz idióta, aki miatt 12.30 kor kezdődik a Paks elleni meccs?

  • Szégyen gyalázat az biztos! Azt hittem a foci a szurkolókért van.

   • Így biztos nem kell költeni a villanyfényre….Tudjátok,manapság már hamar sötétedik….Egyébként ezt vegyétek komolyan,mert aki nyíregyházi és munkaidőt követően közlekedik ősszel a városban az tudja milyen sötétségben vezetni,amikor már az orrodig sem látsz jól,mert úgy van beállítva a közvilágítás,hogy kb. 15 perc késéssel kapcsoljanak be a lámpák….az hogy ilyenkor hány baleset történik nem jelenik meg egyelten hírben sem….Szerintem a Paks elleni “rangadó” is megy biztosra…..Egyébként aki azt hiszi,hogy vicceltem az téved…..Mellesleg október 29. csütörtök……fél egykor ki fog kimenni??? Én biztos nem ,amúgy sem, nem akarom elrontania napomat….A gond az,hogy még hol van a meccs napja,nekem már rossz kedvem van….

    • Már bocs,de ez még a tv-ben sem fog senkit érdekelni. Akinek szerencséje van az még dolgozik ilyenkor…

    • Ha egy meccset közvetít a tv, akkor annak az időpontját is ő állapítja meg, attól függően, hogy melyik műsorsávban kívánja betenni. Ez a csütörtök 12:30 mindent elmond, hogy kinek szánják. Gyakorlatilag az ebéd után szundikáló nyugdíjasoknak… Nincs ebben semmi spórolás. Akkor nem villanyfényes szezont vállalt volna a klub a hazai meccseire, ellenféltől függetlenül. Biztos ragaszkodhatott volna egy későbbi kezdéshez is, de akkor elesik a közvetítési bevételtől…

     • Értem. Én elsősorban az utcai fényekre gondoltam, de itt az mlsz is ludas,mert annak ellenére,hogy meg akarja újítani a magyar kupát,kvázi brand-et akar csinálni neki, elég érdekes,hogy ilyen időpontot választ,mert ez így senkinek sem jó, népszerűsítésnek végképp nem.