Tevékenység

 • pecalaci közzétett egy állapot frissítést 1 hónap, 3 hét óta

  Tegnap láttam szervezett játékot, kiváló egyéni teljesítményeket, küzdelmet, egy jó csapatot. És kupagyőzelmet. Szép volt lányok!

  • Azért azt is tedd hozzá,hogy 80%-ban külföldi légiósokkal hozza az eredményeit,úgy,hogy a polgármester az országos röplabda szövetség elnöke,és minden támogatást megkap a klub….nekem ez annyira nem tetszik.

   • Én semmi rosszat nem latok abban, h egy csapatsportban külföldiek is szerepelnek. Ráadásul ha ezek a légiósok igen kiemelkedőek es így sikerre viszik varosunk hírnevét. Persze, lehet csupa msgysr is , de az max középmezóny, es ez kb minden csspatsportra igaz.
    A baj akkor kezdődik, h mondjuk a fél csspat horvat legiós es megis kiesés lesz belőlle, lasd diók.

   • Zofcák, Hallenar, Abdu, Kostic, Ramos, Bussy, Zubanics, Szkunc, Celeszki…….. soroljam még? Közönségkedvencek voltak és valahogy jobban emlékszek pl. Zubanics játékára, mint sok magyaréra.

    • Egyetértek!! Anno a Szpari legutóbb vastagon benn maradt 10-11 légióssal a kezdőben. Nem ők okolhatók a kizárásért… De azóta az mlsz ráerőlteti az nb2-es klubokra ezt az ostoba magyarkodást…Igaz,hogy ez csak a fociban van így,és semmi köze a röplabdához,de ugyanarról a városról van szó, talán ugyanarról a büdzséről és nem mindegy,hogy a legnépszerűbb sportág szereplőit erre kényszerítik,míg egy közel sem olyan nézett sportág önti a pénzt,öntheti a pénzt drága légiósokra. Persze, megy a szekér…de megy a szekér?? Azért mert megint CSAK kupagyőztes lett ez a kirakatcsapatként kezelt Fatum…A bajnokságot még nem sikerült leboltolnia a polgármester -elnök úrnak…Tehát még van hová javulni bőven…..