Tevékenység

 • pecalaci közzétett egy állapot frissítést 1 hónap, 1 hét óta

  Gratulálok Bálint a nyilatkozatodban elhangzottakhoz és én is várom a jó Szparit!

  • Addig amíg Darabos Balázs a csapat orvosa én nem várok semmit. Több probléma is van azért itt. Hajrá Szpari

   • Darabos Balázs a rehabilitációs edző, az csapat orvosa pedig Dr. Sánta János. Mi a baj Darabossal?

    • Sajnos orvosi pozíciót is betölti. Pedig csak egy jobb erőnléti edző.

     • Köszönöm a választ, nem számonkérően kérdeztem, csak kíváncsi voltam! Nem ismerem annyira, de valóban látszik, hogy ezer fokon ég mindig, volt is emiatt eltiltása azt hiszem, mármint kiállították a kispadról, így simán el tudom képzelni, hogy néha túllépi hatáskörét, ami nem túl szerencsés…

     • Kékvér láttad műteni? Erőnléti edző és rehabilitációs szakember. Azért orvos nehezen lehet az akinek nincs doktori végzettsége. Leonardo di caprio filmjein nőttél fel gondolom.

   • Én is megkérdezném, hogy mi a baj Darabos Balázzsal? Az ország egyik legjobb erőnléti edzője, nem hiába alkalmazzák/alkalmazták több élvonalbeli klubnál is más sportágban.

    Akinek baja van vele, az nem lát a pénztől, a dicsőségtől és nem akarja, hogy a nyíregyházi élvonalbeli sport előrébb legyen!

    Hajrá Nyíregyháza!

  • Érdekes egy riport volt ami sok kérdést vetett fel számomra. 2014 óta vagyunk az NB2-ben ami nem kevés év. Dicsérendő az őszintesége talán még Mo.-on még ilyenre nem is volt példa, hogy egy klubtulaj beismeri hogy nem ért a focihoz és még csak nem is az elsőszámú sportága. Ez azért tényleg döbbenetes. Ilyen hozzáállással miért csinálta? Tudja hogy mit jelent az hogy Szpari vagy mit jelent ez a szurkolóknak. Olyan károkat okozott ami nem anyagi jellegű, hiszen egyre kevesebben járnak mecsre és nb1-el is nehéz lesz visszacsalogatni. Csalókkal van tele a labdarugásunk, és igen ha értene hozzá akkor nem verték volna át vagy okoznak csalódást és olyan szakembert mint Herbert Gábort nem küldte volna el. Kicsit furi, hogy a stadion építés elött hirtelen érdekelni kezdte a dolog. Én nem tudom miképp van stadion építkezés M.O.-on ki finanszírozza aki tudja megírhatná, de talán ő most fél hogy esetleg valaki(k) majd kiszorítják. Szerintem ha nem volt eddig szívügye a Szpari akkor hogy fogja később csinálni? Meddig kisérletezik még? Hogyan fog hírtelen érteni hozzá?

  • Jó cikk. A végén azon vettem észre, hogy már magam is elhittem , hogyan került Bálint a focival kapcsolatba. Aztán eszembe jutott, hogy mégsem… 🙂 Ezt a cikket 5 év múlva lesz érdekes visszaolvasni… Most meg egy 5 évvel ezelőtti cikket, ha volt olyan… Nem lényeg… Lényeg az lenne, hogy a Haladás ellen is jól szerepeljenek a hétvégén, reményt keltve a jövőhöz…