Tevékenység

 • pirlo közzétett egy állapot frissítést 3 év, 10 hónap óta

  Amit több százan egyformán látnak kedves realista,azt szokták ténynek nevezni,tehát nem valótlan,nem kitalált…Egyébként nem a piálása a legnagyobb bajunk,hanem nincsen játéka a csapatnak!!!!

  • Több százan látták kocsmázni Mátyust a nyíregyházi drukkerek közül?

   • Elég egy alkalommal csak egy (esetleg néhány) embernek látni az elhomályosodást, úgy is összejöhet lassacskán a 100!

    • Tisztelt “Uraim”! A “bugyi szaklapok” kutyafaszák ehhez a fórumhoz képest. Néhány ember amiből aztán-hála a pirlo féle embereknek-több száz lesz,elhomályosodást lát és lám-lám máris léteznek az ufók,szellemek netán még mumusok is. Odament bárki az igen erkölcsös,személyeskedő,mocskolódó közül megszondáztatni edzés közben a Mátyust? Netán ezt a játékosok tették meg és vitték bőszen mutogatni pirlónak? Neeeem?! Akkor tessék realista minden szavára úgy bólogatni mint vasorrú bába a mágnesmezőn,mert igaz. Rágalmazni tetszik kedves pirlo,de úgy látom az nagyon megy. Netán ekkora szakmai tudással valami kis sértett edzőcskék vagyunk aki itt próbál visszavágni saját kudarcáért? Milyen egyszerű valakit alkoholistának bélyegezni,egyszerű bekiabálni,hogy “láttam inni”,ezzel már kisebbítettem is saját impotenciámat. Azt úgyis csak az asszony látja.

     • Jani te vagy az???

      • Így keletkeznek a “legendák”! Egy látta egy szórakozóhelyen egy pohár sörrel a kezében, a harmadik már úgy adja tovább, hogy “a saját szememmel láttam, hogy egy rekesz sört felbontott a fogaival, és utána mind megitta! Vakuljon meg a Stevie Wonder, ha nem így volt.!” Ennyi “kontyos távírdát” meg “rögtön ítélőszék vénasszonyokat” még a falusi pletykapadokon sem találni!
       Szerintem ha Mátyusnak lenne mondanivalója ezzel a sok mocsokkal kapcsolatosan, ami a fórumba ömlik, már rég megtette volna. Megpróbálok a Dárdai könyvből idézni egy részt, amiben Mátyus is szerepel: A magyar válogatott Romániában játszott, Bicskei volt a kapitány. A meccs előtt orrvérzésig begyakorolták a taktikát, de a meccs előtt Bicskei hallott valamit a folyósan és az egész addigi taktikát kukázta, és egészen mást mondott. A huszadik perc körül már 2-0-ra vezettek a románok. Meccs után Bicskei ordítozott az öltözőben, hogy hogyan lehetett ilyen beszari módon játszani. Erre Mátyus felállt, és csak annyit mondott, hogy nem a játékosok voltak beszarva, hanem az aki a meccs előtt megváltoztatta a begyakorolt taktikát! Majd vállára csapta a törülközőjét és elment zuhanyozni………

      • Jóember,Neked is sikerült “mellélőni”😂 Hiszen ez itt a Tények, Marsi Anikóval.

  • Majdnem kijavítottalak, hogy az a békéscsabai Váczi, de megtaláltam egy életrajzát: “Fiatalon (mindössze 4 évesen) kapta az alapokat a DMTE-nél, ahonnan 11 évesen a Debreceni Volánba, majd 13 évesen a Hajduhadházba került! Itt lett 15 évesen felnőtt játékos. 17 évesen már a Kaba NB III-as csapatával lett bajnok és feljutó! Ettől kezdve kezdett meredeken felfelé ívelni profi pályafutása. Főbb állomásai/csapatai: Nyíregyháza (NB II), majd két év katonaság Óbudán a BLSZ I.osztályú Nógrádi SE-ben, ennek letelte után újra az NB II következett a DVSC színeiben! Majd jött a nagy “áttörés”, hiszen NB I-es klubokban szerepelt. Játszott a Békéscsaba, a Vasas, a Bp. Honvéd, a Ferencváros, majd újra a Vasas színeiben. Rövidebb ideig még megfordult három NB II-es csapatnál is (Kecskemét, Ózd, Dabas és Enying), valamint aktív pályafutását az osztrák IV.ligás Stixnoucer-nél fejezte be, bár még “öreg fejjel” is szerződést kínált neki a német első osztályú Werder Bremen, melyet udvariasan visszautasított! Ezután 38 évesen elvégezte az UEFA “B” licences edzői tanfolyamot.” Nem sokat lehetett itt mert én csak a Békéscsabából meg a Vasasból emlékeztem rá.

  • Ő Bélának volt az öccse a Zoli. Nagy zsugás, született tehetség volt, csak 1 kicsit nehezen kezelhető. Néhány éve találkoztam vele egy öregfiúk meccsen.

  • Értelmes ember lévén nyilván kiolvasta a lényeget soraimból. Más a rágalmazás és más a szakmai kritika. Főleg az építő jellegű amit az ön hozzászólásaiból olvasok. Ezek tetszenek. Hasznosnak tartom őket. Erről kéne szólnia a fórumnak nem arról,hogy ki iszik,ki b…ik,kinek hervadt el a virágja. Ez undorító. A személyeskedő mocskolódás ellen emelek szót nem szakmai dolgokról mondok véleményt mert ahhoz nem értek.