Tevékenység

 • qgli55 közzétett egy állapot frissítést 2 hét, 6 nap óta

  Fiatal, felkészült, ambiciózus szakmai vezetőket a nyugdíjasok helyett!!!
  Ez így egy szekér trágya!

  • Gálhidi soha nem volt híres csapatai parádés csatárjátékáról! Most sem hazudtolja meg magát, 19rúgott gól nagyon kevés, még a 21 kapott megfelelő, de ez nem! Lassan közelítünk a kiesőjelöltek felé.

  • A trágya alatt nem személyeket, hanem a Szpari játékát értem (ami egyre gyengébb).
   Eljárt az idő a bácsik felett, észre kellene már venni a tulajdonos úrnak, még akkor is, ha nem ért a focihoz!
   23 forduló alatt 19 szerzett gól! Egy sakkcsapat is tudna ennyit!
   Mennyenek az öregek, már megérdemlik a stresszmentes nyugdíjas pihenést!
   Ki a francot érdekelnek ezek a gól nélküli szenvedések?

  • Ez így valóban fos volt, de ha összeállnak, akár még szar is lehet. Nem is az eredmény bosszantó, mert egy szerencsétlen góllal ki lehet kapni bárkitől, de ez a mutatott játék…. Ha rossz indulatú szeretnék lenni, akkor azt mondanám, hogy bravúros szakmai tudással már a második fordulóra sikerült az új játékosokat beépíteni az őszi csapatba….

  • Szerintem sem lehet megválaszolatlanul hagyni a csapat tegnapi játékát és a játékosok egyéni teljesítményét. Ki lehet kapni egy góllal idegenben bárkitől, de nem így, hogy a játékunkban semmi jelét nem lehetett felfedezni az eredményre törekvő focinak. A múlt meccsből azt szürtem le, hogy mi nem a győzelemre játszunk, hanem a kudarc elkerülésére, mostanra sikerült a biztos kudarchoz vezető útra lépnünk. Talán csak a kapusunk volt a helyén (kivéve a gólnál), csatárjáték láthatatlan, középpálya nem tudott labdát szerezni, – megtartani, pláne nem támadást építeni. A rutinos védelmünk a második félidőre úgy összezavarodott, hogy csak rugták a labdát amerre álltak. A csapatjátékunk kudarcán túl számomra a legolszomorítóbb az volt, hogy az egyéni teljesítmények mindenkinél jelentősen visszaestek, az önbizalmuk teljesen elszállt. Gyorsan magyarázatot kell találni erre a folyamatra az edzőknek, a szakmai felettesüknek, a klub vezetőinek és a tulajdonosnak is van feladata egy ilyen értékelhetetlen teljesítmény után.