razide

 • razide közzétett egy állapot frissítést 5 év, 8 hónap óta

  Sziasztok! Pár fontos infó!

  Picit rendbe szedtem Nektek az oldalt: töröltem az inaktív elemeket, az inaktív fórumot, hogy ne ide-oda legyen írogatva. Ha esetleg később kell Tippjátéknak felület, akkor a menüben el lehet helyezni. Tegnap lecseréltem a fenti képet és cikket, ha esetleg szurkolók ezrei érkeznének ide, akkor egy szabályzatot el leh…[Olvass tovább]

 • razide hozzászólt egy új tevékenységhez 5 év, 8 hónap óta

  Nézegettem, de hát itt komoly gondok vannak. Konkrétan háromszor lépett ki tíz perc alatt a vezérlőpult végzetes hibával. 😀

 • razide hozzászólt egy új tevékenységhez 5 év, 8 hónap óta

  Át fogom nézni, ha mostanában volt, akkor lehet meg van a hiba, mert ahogy nézem a vezérlőpulton, a legutóbbi frissítés nem futott le rendesen, megszakadt.

 • razide hozzászólt egy új tevékenységhez 5 év, 8 hónap óta

  Köszönöm Atácska az üdvözlést! Van esetleg valami kérésetek a fórummal kapcsolatban? Ezt a narancssárga színt kiírtom majd, bár tartok tőle, hogy nincs meg a megfelelő jogosultságom. Egyéb más?

  • Többször történt már olyan, hogy megírtam egy hozzászólást és amikor el akartam küldeni nem engedte, hiába kattintottam a bejegyzésre! Ezzel tudsz e valamit kezdeni! Volt, hogy 3x megírtam és mégse engedte.

   • Át fogom nézni, ha mostanában volt, akkor lehet meg van a hiba, mert ahogy nézem a vezérlőpulton, a legutóbbi frissítés nem futott le rendesen, megszakadt.

 • razide közzétett egy állapot frissítést 5 év, 8 hónap óta

  Sziasztok! Nem nagyon járok erre, de lecseréltem a fejlécet, hogy ne Szilágyit nézzétek folyamatosan! 🙂 Kisebbre állítottam a méretet is, mert hiába töltök fel nagyobb képet, elmossa. Ha esetleg valaki másik képet akarna, vagy vissza a nagyobb méretet, esetleg vissza Szilágyit borítónak(:D), akkor írjon nyugodtan! Plusz, ha van valami kérésete…[Olvass tovább]

  • Ez jó, ezen én is látszok:)

  • Öröm boldogság Razide barátom újra itt van!
   Egy szilivát iszok az egészségedre barátom!

   • Köszönöm Atácska az üdvözlést! Van esetleg valami kérésetek a fórummal kapcsolatban? Ezt a narancssárga színt kiírtom majd, bár tartok tőle, hogy nincs meg a megfelelő jogosultságom. Egyéb más?

    • Többször történt már olyan, hogy megírtam egy hozzászólást és amikor el akartam küldeni nem engedte, hiába kattintottam a bejegyzésre! Ezzel tudsz e valamit kezdeni! Volt, hogy 3x megírtam és mégse engedte.

     • Át fogom nézni, ha mostanában volt, akkor lehet meg van a hiba, mert ahogy nézem a vezérlőpulton, a legutóbbi frissítés nem futott le rendesen, megszakadt.

  • Itt mindenkit ki kell rúgni akinek nyíregyházi focimúltja van?? Szatke, Nagy Sanyi, Feczkó, Szabó nem hiszem,h rosszabbak mint azok a pénzéhes keselyűk akik idegyűlnek a pénzszagra!!! Feczkó is innen kirugdalt 5 forintos játékosokkal hülyére vert minket hazai pályán, Amúgy meg Véber meg a haverjai szerintem 1-2 év múlva azt se fogják tudni merre is van Nyíregyháza……de legalább addig is jó volt a mézes bödön körül!!!

  • Vannak ma klubok Magyarországon, ahol a szurkoló csak nyűg: szerencsére Nyíregyházán más a helyzet. A tulajdonos, a régi és az új vezetés is azon fáradozott, hogy normalizálja azt az egészségtelenné és feszültté vált légkört, amely – a felek szándékától függetlenül – az elmúlt években kialakult. Örömmel jelenthetjük ki, hogy megszületett a megoldás, így a nyíregyházi szervezett szurkolói csoportok a ‎2017-2018-as idénytől kezdve visszatérnek a lelátókra. Ígérjük, hogy rajtunk nem fog múlni csapat eredményessége és a jó hangulat.

   Hajrá Szpari! Hajrá Nyíregyháza!

    

  • Sziasztok! Alig várom, h qgli – akinek a másik neve Cumi-(hogy miért használ egy ilyen fórumon valaki két nevet, nem tudom, nyilván lehet egy kis zavar fejben) megírja, hogy a valaha volt legjobb szakmai stáb van most nálunk. Hogy honnan tudja? Látott két edzést…… De amit fontosnak érzek. Aki most, néhány meccs után Lucsánszky fejét követelné, emlékezzen kicsit. Tavaly Mátyus egy klasszisokkal gyengébb kerettel ilyenkor még első volt, majd a fél csapat megsérült, jött pár vereség, Mátyus ment. Fél év után meg már azért kellett edzőt váltani, hogy nehogy kiessünk. Tehát szerintem legyünk kicsit türelmesebbek. Nyílván az látszik, hogy Lucsi nem egy nagy edző, de szerintem kicsit több türelem is lehetne felé… Hajrá Szpari!

 • razide hozzászólt egy új tevékenységhez 5 év, 11 hónap óta

  Néha felnézek, de belépni már nem szoktam.

 • razide állapotfrissítést küldött be a következő csoportba: Hajrá Szpari! / Csevegő csoport logójaHajrá Szpari! / Csevegő 6 év, 10 hónap óta

  Sziasztok! Régen írtam ide – és nem is terveztem, hogy fogok – , de most muszáj megszólalnom, mert már egy picit sok volt ez. Szóval! Hol is kezdjem? Talán felvázolom, hogy miért tűntem el. Nos, mint tudjátok én, egyedül indítottam el anno a HajráSzpari!-t, amikor a klub csődközeli állapotban volt. Akkor még nem volt fórum(, mert ugye előtte a r…[Olvass tovább]

 • razide állapotfrissítést küldött be a következő csoportba: Tippjáték csoport logójaTippjáték 7 év, 10 hónap óta

  Szpari-Lombard 5-1 Bajzát,Pekár,Sándor,Koller,Gengeliczki, illetve Kenesei

 • razide hozzászólt egy új tevékenységhez 7 év, 10 hónap óta

  Egyetértek veletek! Ez a meccs minden szempontból kulcsfontosságú! Csábi megítélését is nagy részben befolyásolja a jövőben a mai produkció! Ha esetleg kikapunk megint egy lélektelen játékkal, akkor lassan el kell kezdenie a képeket leakasztani a falról, mert nagyon rezegni fog az a bizonyos léc!

 • razide hozzászólt egy új tevékenységhez 7 év, 10 hónap óta

  Holman nagy tehetség. Talán ki lehetne használni a mellőzését, bár szerintem végleg nem szabadulna meg tőle a Fradi. Valóban, szerintem is egy labdabiztos játékosra van szükségünk elől. Remélhetőleg azért a többiek is összecsiszolódnak, mert például Kosztics sem hozta eddig a legjobb formáját. Vannak jó megoldásai, látszik, hogy tud focizni,…[Olvass tovább]

 • razide állapotfrissítést küldött be a következő csoportba: Hajrá Szpari! / Csevegő csoport logójaHajrá Szpari! / Csevegő 7 év, 10 hónap óta

 • razide hozzászólt egy új tevékenységhez 7 év, 10 hónap óta

  Egy Bundesliga stadiont már félig meg is töltenének…..

 • Mostantól könnyen, gyorsan és egyszerűen lehet bejegyzést írni! Reméljük minél többen kedvet kaptok hozzá!

  Be kell látni, hogy komoly létszámú szerkesztői stáb hiányában mi, hobbiból nem tudjuk rendszeresen […]

  • Sziasztok!

    

   Eloszor is elnezest kerek az ekezetek hianya miatt, iPhone-rol gepelek.

   Gratulalok a sracoknak a tegnapi gyozelemhez.

    

   Par eszrevetel: Amig mindenki birja erovel, szerintem a mezony egyik legerosebb csapat vagyunk, hatul stabilak, a kozeppalya kozepen van meg mit csiszolni, de Holdampf agilitasa es Tamasi okos melysegi jateka tegnap 60 percig jol mukodott. A szeleken Szecsi borzasztoan sulytalan volt es sok hibaval jatszott. Szerintem o “hangulatember”, ha az elso megmozdulasa nem sikerul, az egesz meccsre hatassal van, ja es szerintem neki van a leggyengebb eronlete az egesz csapatban. Rezes jo 50 percig birta erovel, addig sokat mozgott, kereste az osszjatekot es az egyik legjobb volt. Rudolf egyertelmuen kiemelkedik ebbol a csapatbol eddig, motivalt, eros es hozza a varatlan megoldasokat (sajnos a tarsaknak is varatlan neha, de ez mar nem a Gergo hibaja). Harsanyi, gyors, beverte a goljat, de sok helyzetben hoz rossz dontest, vagy nem megfeleloen helyezi a labdat.

   Ami feltuno volt, hogy keveset utkozunk mezonyben, igy sokszor jott a vegen lenduletbol a vedokre a Siofok, illetve, hogy az elejen nagyon meglepodtunk egy kis letamadastol, pedig csak a szelsok es a kozepcsatar jott rank, magabiztosabban kell ezeket kijatszani, foldon tartva a zsugat.

    

   A fiatalokrol: Pergert en nem eroltetnem, Hermany eddig bizonyitott. Palinkas sajnos Matyusek kedvence, pedig sem balbekkent, sem elol nem hibatlan, sot. Esz 0, ero 0, a helyezkedesi hibak miatt sokszor kellett Rubusnak es Tamasinak kivaltania a szelre, kozepen igy egy erosebb ellenfelnek jo lehetoseget teremtve a teruletek bejatszasara, ez a Puskas, a Balmaz vagy a Varda ellen nem fog beleferni. Ha mar fiatalok, jatsszon Kartik es Dragoner, Kartik a vedelemben es a kozeppalyan is bevetheto. Dragoner pedig Szecsi helyen.

    

   Poloskey jol szallt be, bar sok esetben a technikai kepzettseg hianya banto. Ur szamomra erthetlen, mit keres nalunk, buta szabalytalansaga sokba kerulhetett a vegen, raadasul sulytalan a jateka. Konya be fog ferni, rotalni kell Tamasival.

    

   Ami tetszik, hogy Tamasi sokszor belep a vedok koze es onnan jatsszunk elore, igy a jatek melysege es szelessege is biztositva van, Mateval es Hermannyal ez jobban adja magat, ok biztosabbak labbal, mint Dvorschak es Perger. Rudolf pontrugasai nagyon jok, a befejezeseket kell gyakorolni. Lehetne tobb haromszogezest, kenyszeritoket, sulypont athelyezest eroltetni, elvegre gyors es technikas embereink vannak a tamadoharmadban.

    

   Diohejban ennyi, Szerdan gyozni kell, de nem lesz konnyebb meccs, mint a tegnapi, sot!

    

   Faradtak lesznek a labak es a fejek, forgatni kell a csapatot, legyen: Hermany – Szokol, Rubus, Kartik, Farkas – Konya, Tamasi – Dragoner, Rudolf, Harsanyi – Poloskey.

    

   Hajra Szpari!

 • razide állapotfrissítést küldött be a következő csoportba: Tippjáték csoport logójaTippjáték 7 év, 10 hónap óta

  Bocsánat, hogy megint késtem, de ez van! 😀
  FTC-Nyíregyháza Spartacus FC 3-1  Busai,Gera,Mateos,illetve Bajzát

  A félreértések elkerülése végett: Fábián Bendegúz szólt, hogy új fiókjáról tippel(Roi),így összesítettük az eddig szerzett pontszámát!

  A harmadik forduló utáni állás:

  Gé: 45 pont
  Bayern: 37 pont
  Zoltán: 37 pont
  Nagy Feró: 36 pont
  File…[Olvass tovább]

 • razide állapotfrissítést küldött be a következő csoportba: Hajrá Szpari! / Csevegő csoport logójaHajrá Szpari! / Csevegő 7 év, 10 hónap óta

  • Sajnálom. Én a válogatott mérkőzéseitől maradok távol. Nekem a szkenner már sok. A klubkártyát még utoljára lenyelem.

  • Remélem, hogy csak blöffölsz Milos (nem fogod kibírni 🙂 )! De ezzel együtt felveszem a szurkolói fehér pólót! Érted is, és másokért is. Marhaság ez a szurkolói kártya. Igazi “illiberális” marhaság! Foci nyelven meg szépségdíjas öngól!

  • Összefoglaltad a lényeget teljes mértékben! Sokan vagyunk így!!

 • razide hozzászólt egy új tevékenységhez 7 év, 10 hónap óta

  Gondolom nem láttad, hogy az a leselejtezett olasz tavaly mit művelt az ausztrál bajnokságban! Azzal viszont egyetértek, hogy fél évre nincs sok értelme, max annyi, hogy megmutatja magát. Talán annyi értelme van ,hogy így könnyebb lesz a magyar csapatoknak külföldről igazolni, mert ” ha Del Pieronak jó volt, akkor nekem is jó lesz”. Egyébként…[Olvass tovább]

 • razide hozzászólt egy új tevékenységhez 7 év, 10 hónap óta

  Szerintem az utazókeretben nincs benne!

 • razide hozzászólt egy új tevékenységhez 7 év, 10 hónap óta

  Ennek nem itt van a helye, van rá egy külön téma!

 • Tovább