Tevékenység

 • realista közzétett egy állapot frissítést 1 év, 6 hónap óta

  A napokban történtekben nincs semmi meglepő! Révész vagy előkészíti a teljes pénzügyi kivonulását, vagy ha nem is dobja a Szparit, pénzügyileg racionalizálja a klub működését!
  Persze lehet azt mondani, hogy teljesen elfogult vagyok, hülye, összeesküvés elméleteket gyártok, mocskos liberál bolsi vagyok stb., de volt ami volt nyolcadikán, és erre tizenharmadikán és tizenhatodikán távozik két vezető….. Még az is lehet, hogy semmilyen nézetkülönbség sincs a vezetők között, csak bíztak abban, hogy a passzát szél talán gyengülni fog de ehelyett erősödött! Ezért Révész nem akar már annyi pénzt önteni a fociba, ha kilátás sincs a feljutásra! Lehetséges, hogy a megfelelő helyről már a bajnokság elején jelezték, hogy “Révész úr! Nem kellene ezt az nb1-t erőltetni!” Révész várt mostanáig, és most már tudja, hogy négy évig meg vannak a feljutók. Lesz majd egy kis belterjes körforgás a kiesők és feljutók között! Most mondjuk kiesik a balmaz meg a kövesd, de jövőre meg kiesik a várda meg még valamelyik csapat, de feljut a kövesd és a balmaz és ez így fog menni, míg a világ világ, meg 10 nap.
  Majd megfogják ünnepelni a női röplabda csapat sikeres szereplését mert a tirpákoknak az is elég!
  És még egy kis adalék! Ha ezt meg merik tenni a diósgyőrrel, amikor egy fidesses csapattal játszik, akkor mit várjon a Szpari?

  A másik meccs: kövesd-Videoton 0-0???

  • Elbert Gábor és Bene Ferenc nem is tudom mit is kerestek itt eddig?! Mi közük volt a nyíregyházi közeghez? Semmi…..Velük vagy nélkülük, szinte mindegy. Ezt a tulajdonos kicsit későn ugyan de felismerte! Ja, hogy mit kerestek itt? Biztos nem keveset…..

   • Mondjuk Temesvár Miklós miskolci volt, és volt valami köze a nyíregyházi közeghez?

    • Annyi, hogy Temesvárinál volt eredmény és így ő tett érte hogy elfogadja a közeg. Most viszont nincs eredmény, és túl sok “idegen” ólálkodik a mézes bödön körül….

   • Urbánnak sincs! Szolnoki! Ő végzi a racionalizálást.