Tevékenység

 • realista közzétett egy állapot frissítést 4 hónap óta

  Csak az az edző állít össze ilyen csapatot, amelyik szándékosan ki akar esni a kupából! Még el is fogadnám ezt, ha egyszemélyben magára vállalná a felelősséget, de azt “finom úriember” módjára áttolja a játékosokra. Ha én összeválogatnám az nb2-es tabella első tíz csapatából – mindegyikből csak egy játékost – legjobb játékosokat, akkor azok is kikaptak volna! Az alsóbb osztályú csapatok ezeken a meccseken mindig a legjobb játékosaikkal állnak ki, akik összeszoktak! Egyébként nekem ez az összeállítás azt sugallja, hogy az “edzőpótlékunk” lenézte a Kerületet! Olyan kapussal álltak ki, akit a megyei 1-ből igazoltak! Nem nézem le az alsóbb osztályú kapusokat – pl. aki kint volt az Oros elleni megyei 3-as meccsen, az láthatta, hogy mind az Oros kezdő kapusa, mind a sérülése után beállt kapus kitűnően védett – de ez a kapus minden lövést beszedett!

  Pihentetni akart a tabellán harmadik Gyirmót elleni meccs előtt? Én éppen hogy játszattam volna a Szombathely elleni győztes csapatot, hogy még jobban összeszokjanak és legyen még egy sikerélményük! Erre belefutottak egy akkora pofonba, hogy nem hogy vasárnapig, de még a következő vasárnapig is rezegni fog a fejük! Persze biztos tévedek, én nekem nincs edzői diplomám, meg egy kosárnyi bajnoki aranyam……

  Én biztos nem fogok kimenni a Gyirmót ellen, hogy ezer forintért idegeskedjek! Inkább kimegyek délelőtt – ha nem fog esni az eső – a Nyíregyháza Spartacus 2 – Biri megyei hármas rangadóra! A tabella élén álló játszik a másodikkal! Biztos jó néhányan el fognak jönni Biriből, és szégyen lenne, ha a nyíregyházi drukkerek kevesebben lesznek! Szóval mindenki Örökösföldre vasárnap 10 órára!

  • Pihentetni? Két hetük volt pihenni. Ha nem lenne Jovánk vagy 6, 8 ponttal kevesebb lenne a bajnokságban. Mi van ha nehagy isten lesérül Jova? Kiesunk az nb2ből?

  • Azaz edző vagy tulaj, aki szándékosan ki akar esni a kupából, ezáltal elszalasztani pl. azt az esélyt, hogy csapata első osztályú együttes ellen játszhasson tétmeccsen, ( próbálok szépen fogalmazni) nem normális.

  • KI akar esni? Essen ki úgy,hogy kikap hosszabbításban, vagy kikap 2-1-re bammmmeg!
   A Kövesd ellen mit akart a komplett csapat ? Nagyapó akkor is kinn volt a stadionban? Ha mindig ott van,akkor láthatta,hogy a Kövesd fakó hogyan játszik anális szexet azzal a rakás 11 csámpáslábú senkivel.