Tevékenység

 • realista közzétett egy állapot frissítést 21 óra, 45 perc óta

  Miért lehet előre kijelenteni előre azt, hogy a Lengyel-Szatke páros nem lesz elég következetes, nem lesz elég kemény, nem lesz elég szigorú! Annak idején Vébert sokan üdvözölték, látatlanban bizalmat szavaztak neki, aztán mi lett belőle! De Lengyel-Szatke párost már temetik, illetve nb-3-as edzőnek titulálják! Még egyetlen meccset sem játszott a csapat az irányításukkal!

  • Sőt Szatke még egyetlen percet sem volt edző felnőtt csapatnál!

   • Finom csúsztatás, mert Szatke nem, de Lengyel volt már edző felnőtt csapatnál, sőt pont a Nyíregyházán volt 10 meccsen keresztül, évközi beugró edzőként, és hozott 50%-os teljesítményt, úgy, hogy nem ő állította össze a keretet, és nem ő vezényelte le a felkészülést.

    Egyébként Dárdai az U-15-ből lett a Hertha vezetőedzője…….

    • TE ostoba VAK realista!
     Egy sorral fentebb írtam, hogy Szatke nem volt felnőtt edző még, nem látod?
     Akkor ki csúsztat?
     Két ritka ostoba, primitív ember van itt a fórumon, Kékvér és Realista!!

     • Megszólalt az értelem! Nemcsak csúsztatsz, hanem a szövegértelmezéssel is gondjaid vannak! Szatkét ekézed- nem tudom miért – hogy nem volt még felnőtt csapat edzője, de nem is ő hanem Lengyel a vezető edző, legalább is egy meccsig.
      Nem véletlen, hogy Pintért szeretnéd, mert hasonló szellemi színvonalon vagytok!

      • Most igazoltad, milyen OSTOBA vagy!

      • Filemile nem “ekézte” Szatkét szerintem. A döntéssel vannak kétségei,hogy jó lesz-e ez nekünk. Ez nem Szatke “ekézése” szerintem. Én amúgy bízom benne,hogy sokkal jobb lesz,mint eddig,de én se tennék rá nagyobb összeget,hogy így is lesz. Bár rosszabb nem lehet szinte,csak full kieső Vác van mögöttünk.

     • Fülemüle!

      Értem. Aki nem osztja a véleményed, az ostoba…. Hát ez is egy álláspont……
      Azért tájékoztatlak, hogy a netes beszélgetésekben egy szó nagybetűs használata agresszív üvöltözésnek, tahó viselkedésnek számít. De csak égesd magad tovább, kicsi nethuszár.

  • Sajnos a tapasztalat azt mutatja, hogy mióta révész a tulaj, itt jó döntést még nem hoztak. A folyamatos rossz döntések következménye a jelenlegi helyezésünk. A primitív tulaj és a teljesen alkalmatlan sleppje (kozák tűzoltó? nem is értem mit keres egy focicsapat mellett, habár most már ég a ház…) távozásáig semmilyen pozitív vàltozás nem várható. És ami a legjobban kiveri nálam a biztosítékot, hogy a teljes dilettantizmus mellett HAZUDNAK REGGEL DÉLBEN ÉS ESTE!!!

   • Ugyanígy látom “Csak Nyíregyháza”! Saját fülemmel hallottam egy ankéton,hogy az egyik szurkolónak azt mondta a a tűzoltó,hogy őt ne kérdezzék,mert abszolut nem ért semmilyen szinten a futballhoz. És szerintem sem előrelépés,amíg Révész a góré.

  • Szerintem Vébert itt senki nem üdvözölte. Nem volt választásunk: a nagyapó egyezett meg vele…és a többivel is.