Tevékenység

 • realista közzétett egy állapot frissítést 3 hónap, 4 hét óta

  Ez a cikk pont ide vág!

  https://index.hu/sport/futball/2019/12/09/topolya_akademia_szerb_bajnoksag_5_hely_ertekeles/

  “Kihagyhatatlan kérdés, mit lát a hazai élvonalból, és miért tart előrébb a szerb futball.

  Betesszük a fiatalokat a csapatba. Be merjük tenni őket. Nincs is más utunk. A piacból élünk, ha nem tudunk eladni, nincs bevétel.”

  • Megértem,ha mi nem merjük betenni a mieinket: nekünk nincs utánpótlásunk,a szerbeké világszintű. Ennyi.

   • Azért világszintű mert ők beteszik a fiatalokat, mert állambácsitól nem kapnak suskát, és a piacból élnek…..

    • Gyurcsány imádó, mikor azok voltak hatalmon akkor se volt jobb az utánpótlás. És nagy oromodre akkor nem kaptak allambacsitol pénzt. Akkor miről beszélsz? A mentalitáson múlik a legtöbb nem a pénzen…

     • Ki imádja Gyurcsányt, te nagyon hülye?

     • Ez az!
      Rátapintottál a lényegre, pedig nem az volt a célod!
      Teljesen felesleges nyomni az állami pénzt nyomni a fociba, ha ugyanott tartunk, mint amikor nem nyomták!

      • Sőt, ha nem nyomnák bele a közpénzt, akkor talán elkezdene az egész foci piaci alapokon működni! Persze ez nem menne gyorsan, de ameddig ez a rendszer megmarad addig marad a lefele irányuló spirál!

    • Fejezd be te szerencsétlen gyúrcsány imádó provokátor!Ha nem tudsz a Szpariról értelmesen beszélni tűnj el az oldalról és írogass a 444 fórumra az a te szinted!

     • Tudom már honnan volt ismerős a tahó stílusod spillerkém! De úgy látszik a pártközpontban még a régi nick neved van leadva! Ki imádja Gyurcsányt, te nagyon hülye? Ő a főbűnös abban hogy a csuti geci a nyakunkba szakadt, így áttételesen abban is hogy a csapatatot kizárták, mert ez a 12 csapatos nb1 ötlete a csuti “géniusz” fejéből pattant ki!

      A fidess nem emlegetné – és tartaná fent – Gyurcsánt, már rég eltünt volna a történelem süllyesztőjében, de személye mindig jól jön – mint patás ördög főellenség – hogy az olyan idiótákat aktivizálják, mint a hozzádhasonlók!

      Révész talán nem a legjobb megoldást választotta, de legalább csinált valamit, és senkit nem hozott szégyenbe! Legfeljebb olyan csicskákat mint te, a pártközpontban!

      • Milyen állami alkalmazott köcsög munkásőr? Helyedben vigyáznék, mert jogszerűen semmilyen személyes adatomhoz nem férhetsz hozzá – mert én egy ilyen csicskajancsinak nem adom ki – és pusztán a megismerésével is büncselekményt követtél el, mert feltörted a honlap szerverét!

  • Maradjunk annyiban révész szégyent hozott a csapatra,a városra.Úgy viselkedett mint egy paraszt.A játékosok előtt ez a követendő példa.Gratulálok!

   • Milyen állami alkalmazott köcsög munkásőr? Helyedben vigyáznék, mert jogszerűen semmilyen személyes adatomhoz nem férhetsz hozzá – mert én egy ilyen csicskajancsinak nem adom ki – és pusztán a megismerésével is büncselekményt követtél el, mert feltörted a honlap szerverét!

    • Én nem mondtam rád semmi ocsmányságot. Meg nem írok ilyet hogy geci stb. Te se tedd, tudom az Orbán fobiasok ilyen mocskosszájuak,de legalább egy fórumon tartsák be az etikai szabályokat. A hozzászolásom érdemi részére meg nem is válaszoltál, pedig az jobban érdekel mint a politika. De a gyűlölet elveszi az eszedet. Na tehát akkor se fejlődött a futball mikor nem volt állami pénz. Tehát nem igaz hogy azért nem tudnak focizni, meg nem akarnak az ifik, mert jönnek a drága légiósok. Mentális problémák vannak az edzőknél és a fiatal játékosoknál. Olvasd el a cikk azon részét amikor azt mondja Zsemberi, hogy mi a különbség a szerb és magyar gyerekek közt. A pénzről szó sincs.

     • Dehogy nincs! Azt mondja, bogy náluk 3000 euro a legmagasabb fizetés, és ennyit Magyarországon a kispadon üldögélve is meg lehett keresni! Ha nekik is számolatlanul állna a rendelkezésükre a közpénz, mint pl itt a várdának, akkor ők sem vesszödnének a fiatalokkal, hanem jól bevásárolnának! De minthogy nincs közpénz, abból kell gazdálkodniuk, amit a tulajdonos beletesz, vagy amennyi bejön a játékos eladásból! A mentális problémát az okozza, hogy ellenőrizetlenűl ömlik a pénz a sportba – valószínüleg jókora része csak keresztül folyik át a magánzsebekbe – és semmilyen elvárás nincs eredményesség szempontjából! Most lesz egy fizetési sapka. Mely csapat lesz a mérce, a Kaposvár vagy a Vidi! Mert ha a Kaposvár, a Vidi öltözője ki fog üresedni!

      Ami most van a magyar fociban, az a szocialista ipar továbbélése! Termelték a szar terméket – a melós és a főnök megkapta a bérét, a főnök + a jutalmat – a termékkel meg lesz valami. Nyugaton ha egy gyár szart termelt, bezárták! A magyar foci most mit termel? Tegnap három meccsen még a 800 főt sem érte el a hivatalos nézőszám!
      És nem vagyok orbán fóbiás, hanem realista! Itt semmi nem történhet a jóváhagyása nélkül, legyen szó fociról , oktatásról pláne nem sok milliárdos állami beruházásról!

      • Amúgy a Kisvárda ha nem igazol csak magyar aranylábúakat már rég megint az nb2be lennének. Kevesebb kerül egy jó légiós mint egy magyar szerencsevadász. Az akadémia meg sokkal vonzóbb egy fiatalnak amelynek nb1es csapata van stabilan. Mert ha megnezed a Várda celja is az hogy legyen saját nevelés. De ugye az még időbe telik, addig maradnak a jobb légiósok. Ezt Révész is mondta hogy ez a jövőbeni cél. Régen nálunk ugyanez volt a koncepció. Tele voltunk legiosokkal, csak most kitaláltuk hogy az bozsik akadémia tele van tehetségekkel pár év és beérik a munka. Na majd meglatjuk hogy működik az akadémia.

   • Senki nem hozott szégyent senkire. Az a sport, ahol a “kurvaanyázás” bevett dolog, ott hogy lehet szégyent hozni valakinek a másikra? Ez egy ilyen közeg, így kell elfogadni. Ha egy tenisz meccs végén történt volna hasonló eset – ott is vannak sólyomszem nélküli botrányos ítéletek – , vagy az operában előadás végén a hamis éneklés miatt, akkor lehetne szégyenről beszélni. Itt nem.