Tevékenység

 • realista közzétett egy állapot frissítést 2 hónap, 3 hét óta

  Kedves Easternboy! Mielőtt leírsz valamit, néz utána a valóságnak, mert így emeletes baromságokat írsz!

  „Mivel Révész Nem tulaj csak elnök Igy Nem lehet pontosan tudni ki mit adott kinek….”

  Nézzük a Nyíregyháza Spartacus Football Club Kft. cégadatait.

  https://www.e-cegjegyzek.hu/?cegadatlap/1509066456/TaroltCegkivonat

  13. A vezető tisztségviselő(k), a képviseletre jogosult(ak) adatai
  13/27. Kozák Attila

  Vagyis a csapat, mint cég – mert csak az indulhat profi osztályban – ügyvezetője Kozák Attila. Elnök lehetne bárki, de a lényeg, hogy ki gyakorolja a tulajdonosi jogokat. Akkor ki a tulajdonos?

  Mekkora meglepetés! A tulajdonos/kft tag neve:
  1. A tag(ok) adatai
  1/28. Révész Logisztikai Holding Zrt.
  1051 Budapest, Október 6. utca 4. 1. em. 1.
  Cégjegyzékszám: 01-10-046688
  A szavazati jog mértéke minősített többségű befolyást biztosít.

  Egy tag van, az ő szava dönt. De nem természetes személy a tulajdonos, hanem jogi személyiséggel rendelkező gazdasági társaság! De akkor ennek a cégnek ki a tulajdonosa?
  Dobpergés!!! Révész Bálint! Vagyis egy személyben elnöke a sportklubnak és tulajdonosa a klubbot működtető gazdasági társaságot tulajdonló gazdasági társaságnak!
  Röviden. Ő a tulajdonos!

  Ezek nyilvános adatok!

  Szóval – hogy Pecalaci szavaival éljek – nem a sorok között kell olvasni, hanem a cégnyilvántartásokban!

  Ha Révész nem nyomna nem kevés saját pénzt a csapat és az utánpótlás működtetésébe, akkor itt nem hogy nb2, de még nb3 sem lenne!
  Azon lehet vitatkozni, hogy milyen a stílusa, hogyan költik a pénzét, hogyan játszik a
  csapat vagy melyik játékos üti meg az elvárt szintet, de ha ő nem lenne, akkor mind a felnőtt, mind az utánpótlás foci megyei szintre süllyedne vagy megszűnne!

  Persze lehet azzal jönni, hogy Révész pénzt vesz ki a csapatból, meg jön a nagy tao pénz, de ez nem igaz!
  Vegyük a taot. Az mlsz 2019-re összesen 46.844.639 Ft-ot állapított meg! Ez még az utánpótlás versenyeztetésére is kevés!

  Persze van például a kapcsolati tőke, amiből lehet gazdasági hasznot realizálni, ezt aláírom!

  A filemile nevű idehányt betűire utoljára reagálok.

  Egy művelt ember egy bizonyos szint felett nem süllyed egy bizonyos szint alá!

  • Kedves Realista!
   Épp ma jártam a Szpari hivatalos oldalának”cégvezetés” almenüben. Ott ez állt:
   “Révész Bálint Elnök”
   Mást nem állítottam, és más nem is érdekel. Pl. az sem,hogy hogyan vezetnek meg a jogi klauzák dzsungelében téged nap mint nap……Az hogy TÁMOGATÓKÉNT van jelen a “tulaj” nekem nem jelenti azt ,hogy tulaj,,,,,ügye ,érted mire gondolok. Támogatóként ott szerepelnek a cégei is ,miként más cégek. Pl a Jako és a Sky Travel. Tudjuk,hogy ők milyen formában támogatnak……Tévedés,hogy Révész sok pénzt rakna a klubba. Ez kizárt! Nincs nyoma. És eredménye sincs…Leszünk mi még az nb3-ban,majd csak figyelj!
   Jah,és még valami!
   Az lehet,hogy nekem nincs igazam,de ha legközelebb,ha erre akarod felhívni a figyelmemet,kulturáltabban tedd! Rendes tag voltál te,de az utóbbi időben kicsit elszállt veled a fakó. Kezded átvenni Forza lenéző ,kötekedő stilusát. Gratulálok neked hozzá! Jó úton haladsz…

   • Mielőtt még ismételten hülyének néznél,rögtön írom: láttam a cégjegyzéket….egy céget a legkönnyebb odatenni és kivenni onnan sec perc alatt…Eredetileg ő volt a tulaj név szerint. Vajon miért lépett vissza?

    • Azért lépett annak idején vissza, mert a kizárás után az mlsz-től valaki feljelentette hamisítás váddal, hogy azt az iratot, amin a brazil elismerte, hogy megkapta a pénzét, nem a brazil írta alá, hanem valaki aláhamisította a nevét!
     Akkor most idézek az mlsz 2019-2020. évi UEFA, NB 1 és NB2-es mlsz klublicenc szabályzatából (évekre visszamenőleg is ez a szöveg szerepel a klublicenc szabályzatban):

     A klublicenc megtagadására vonatkozó rendelkezések
     b,
     A licencadó testületek a klublicenc kiadását megtagadhatják, illetve – akár bajnoki év közben – visszavonhatják, amennyiben:
     b/1. a sportszervezet megszegi a jelen szabályzatban rögzített bármelyik kötelezettségét;
     b/2. a licences/licenckérelmező bármely okból fizetésképtelenné válik;
     b/3. a klublicenc megadásának bármelyik feltétele a továbbiakban már nem teljesül;
     b/4. licences / licenckérelmező maga kéri;

     b/5.
     a sportszervezet tulajdonosával, vagy vezető tisztségviselőjével szemben szándékos, közvádas bűncselekmény megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás van folyamatban. Ilyen eljárás esetén a már megadott licenc felülvizsgálható, visszavonható

     Vagyis elegendő a kizáráshoz, hogy a Szpari tulajdonosával, vagy vezető tisztségviselőjével szemben közvádas bűncselekmény megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás van folyamatban! Ekkor lett egy időre Brekk vezető tisztségviselő! Persze, utóbb kiderült, hogy a feljelentésnek semmilyen alapja nem volt. De ha mondjuk Révész maradt volna a pozícióban, elindult volna ellene megalapozott gyanú alapján a nyomozás, simán még lentebb nyomták volna a csapatot. Hogy mondjuk végül vádemelés nélkül lezárul a nyomozás, az már a licenc esetleges visszavonását nem érinti….

     Szerintem ezért is van ilyen áttételes úton intézve a tulajdonosi jogok gyakorlásának a kérdése, mert ha a Nyíregyháza Spartacus Football Klub Kft. mint tulajdonos mindent törvényesen csinál, akkor nincs kizárási ok, de ha esetleg Révésszel szemben indul valamilyen eljárás, akkor ez nem csapódik le a klubra.

     „egy céget a legkönnyebb odatenni és kivenni onnan sec perc alatt…” Igen, ki lehet venni, de akkor megszűnik a csapat gazdasági alapja, kvázi ki lehet zárni!
     Vagyis akárhogyan is nézem, ha áttételesen is, de Révész gyakorolja egy személyben a tulajdonosi jogokat!

     „Tévedés,hogy Révész sok pénzt rakna a klubba. Ez kizárt! Nincs nyoma.”
     Dehogy nincs nyoma! A klub mint cég, jól működik – folyik az utánpótlás versenyeztetése, bérek, járulékok, adók, bérleti díjak rendben, határidőben ki vannak fizetve – nincsenek tartozások, sőt még minimális nyereség is van, csak a felnőtt csapat játékának a minősége hagy maga után kívánnivalót! És a szurkolót csak ez utóbbi érdekli! Azért szurkoló!

     Ha Révész tulajdonosként – illetve mint fő- és mezszponzor a cégein keresztül – nem tesz pénzt a klubba, akkor ki? Mondjuk még Brekk tesz bele valamennyit. De rajtuk kívül még ki? A város? Nemhogy nem ad, hanem még bérleti díjat is szed! Tao? 46 millió?Az utánpótlás edzők fizetése, meg az Örökösföldi pályabérlet, ha kijön belőle!
     Itt – ha elfogadom a te álláspontodat, hogy Révész nem tesz pénzt a csapatba – van egy több száz milliós luk a költségvetésben! Azt ki tömi be? Valami jótét lélek névtelenül több száz millió forintot elkölt évente a Nyíregyházi Spartacusra?

     • Lâtom, unatkozol. 😀 most Akkornektek untassuk a fòrumot a kft fogalmával? Nincs értelme, mert Nem a lényeget ragadtad még. Egy biztos: Nem all pénzt tesz be Révész a klubjâba.. Ha le akarnâm festeni a helyzetet akkor most Gyõrben is hasonló kombó jõn létre: minden nagyon szép, cél az nb1….. Mégsem lesz nb1 sokáig. Na itt is Ez van csak régebben

      • Miért lenne nb1? Engedné az mlsz? Hamarabb fog a feljutásra engedélyt kapni a kormányközeli Tiszakécske vagy a Szeged, mint a Szpari vagy a Csaba!

       Révész igenis tesz pénzt a csapatba, márcsak a szintentartás miatt is. Többet meg nem is érdemes, mert letilt a rendszer!