Tevékenység

 • realista közzétett egy állapot frissítést 1 hét, 5 nap óta

  Sokat mondó csend van a fórumon…

  • hát most mit lehetne mondani? Gólok nélkül ez várható. Ma már egyszer leírtam, nem ez a mai vereség a fájó, hanem a győri és a deac elleni. Ott is mondjuk max a döntetlen lehetett volnameg ha jobban koncentrálunk a végén. Kb ott vagyunk ahol a végére is várom a csapatot. Itthon nyerni kell a meccseket , néh egy-egy x idegenből és a 5-8 hely meglesz. De igazából ameddig nem cél a feljutás, akár mindeggy is, nem?

   • De ha mindegy a feljutás, akkor miért nem próbálnak a helyi nevelésüekre építeni? A helyieket “kölcsön” adják, és hoznak helyükre mezőkövesdről meg szegedről fiatalokat? Miért volt szükséges a kapusposzton a váltás? Faggyas három győzelem egy döntetlen, Fejér három vereség egy győzelem! Ásványival mi van?

    Vagy valakik anyagilag érdekeltek abban, hogy néhány név mindig a kezdőben legyen?

    • Lehez nem leszek a kedvenc itt, de sztem ha csak helyi fiatalokra építenénk, sajnos a kiesés elől kellene menekülni. És ez nem feltétlen a helyi fiatalok sara, hanem a képzésé is.Ásványi már nyincs itt, Szegen van ha jól emlékszek.

     • Nem azt írtam hogy kizárólag helyi fiatalokra, hanem hogy építsék be őket fokozatosan, például ahogy Ötvöst beépítették! De ha most lenne 18 éves, egy percet sem kapna!

    • ez így igaz, érdekelt benne, az edző, a szakmai igazgató meg mindenki aki idehozta, pénzről szól ezaz egész! Szerintem ez a kapus semmivel nem jobb mint Fadgyas vagy Ásványi.Pénzről szól ez az egész mint a többi olyan játékosról akiket ez a stáb hozott! Az a legnagyobb gond ,mint Gálhidi szinte minden csapatánál, a gólok hiánya. Most nincs Bajzáth aki rugdossa a gólokat, Hornyák is keveset rúg, a többiek meg gyengék még ebben az nb2 ben is. Gálhiditől olyan messze áll a látványos támadójáték mint Makó jeruzsálemtől! szinte a legkevesebb gólt mi rugtuk az egész mezőnyben, csoda,hogy ezen a helyen vagyunk!

    • Leszünk még lejjebb is,de az tuti és világos,hogy valakinek érdeke és pénze áll ezekben a láthatóan béna igazolásokban évről évre…

  • Mit kellene írni? A vasárnapi meccsen papírforma született a jelenlegi állapotok alapján. Az a baj, hogy itt még mindig akad pár ember, aki többet szeretne, mint ami ebben a történetben benne van. Bálint csinálja amit ráadtak, közben gyarapodik is , mint a rendszer része, valójában a város sem szeretne többet, csak nyugalmas másodosztályt. Sok mindent elárul az egész magyar fociról, és a benne lévő viszonyokról, hogy a Tiszakécske a Kisvárda II elleni NB3-mas szombat délutáni meccsére – kb 250 km- már pénteken elindult és a Hotel Sóstóban szállt meg. Ez olyan, mint ha Nyíregyházáról Budapestre két napig mennénk. Csak azért hoztam fel példaképpen, mert pénz ott nem számít, mégsem tudtak még egy nb2-es csapatot sem összerakni. Itt legalább úgy néz ki, hogy ebben a szezonban a kiesés réme nem fenyegeti a szurkolókat a békéscsabai vereség ellenére sem. Igaz a feljutással sem kell foglalkozni….