Tevékenység

 • realista közzétett egy állapot frissítést 1 hét, 3 nap óta

  Szokolai Márk (19 éves) is távozott Cigándra, nem is kölcsönbe, hanem végleg!

  Nyáron is több saját nevelésű játékos elment, és most az év első hetében három!

  Legalább most már tudom, hogy mire biztosíték “Pista bácsi”!

  Hogy is mondta annak idején a dvtk volt tulaja? Néhány játékos csak azért játszik, hogy leadja a sápot az edzőnek?

  Nem is tudom, miért jutott ez eszembe…..

  • A 20 éves támadó, Szokolai Márk az NB II-es alakulattól szerződik Cigándra.
   “Megvan a CISE első téli igazolása: klubunk szerződtette a legutóbb a Szpariban futballozó Szokolai Márkot. A fiatal csatár a napokban felbontotta másfél éves profi szerződését és aláírt együttesünkhöz.” Azért ez teljesen érthetetlen. Persze tudom, hogy sok munka van egy fiatal játékossal és még nem tud vissza osztani sem, mert még nincs miből….Így elengedni egy itt nevelkedő játékost….Se vezetés, se koncepció, szart sem ér az egész.

  • Emlékszik még valaki, hogy Pista bácsi mivel “érdemelte ki” korábban már kétszer is a Szparinál, hogy kurtán-furcsán, azonnal lapátra tették?

   • Én csak a második kirúgására emlékszem!

    Garamvölgyivel -isten nyugosztalja, jó ember és jó edző volt, – a csapat harmadik lett a másodosztály keleti csoportjában, de a bajnokság végén az akkori elnök – nevét is elfelejtettem, de emlékszem, hogy valami villanyszerelő volt, és ő szervezte a kispályás bajnokságot – az edző megkérdezése nélkül kirúgott két játékost, ezért Garamvölgyi távozott, és akkor jött “Pista bácsi”. Első nyilatkozata az volt, hogy folytatja Garamvölgyi megkezdett munkáját, aki több helyi vagy megyei nevelésű fiatalt is beépített a csapatba. Emlékszem, hogy volt két fiatal szélsőhátvéd akiket ő tett be a csapatba. Valaki leírhatná a nevüket, mert szégyenlem magam, de elfelejtettem … A “Pista bácsi” meg szépen leépítette őket… Az ősz végén közelebb volt a csapat a kieséséhez, mint a feljutáshoz ezért “Pista bácsinak” lapát volt….

    Valaki összeszámolhatná, hogy mióta itt van Pista bácsi” hány fiatalt is küldtek el/ adtak kölcsön!

  • Realista, ezt nézd végig😉 De végig ám

   • Nem érdekelnek a családi videóid!

    Inkább “garancia Pista bácsiról” regéljél!

   • Egyébként jön a választás, hogy négy év után újra megjelensz? megjött az utasítás a pártközpontból? Négy éve volt az utolsó hozzászólásod, de az sem a csapattal foglalkozott!

  • Szia!
   Pont miattad nem szóltam hozzá semmihez már régóta… Vicces hogy pont te mondod hogy nem a Csapatról szól a videó 😂😂
   Másról sem beszélsz csak a politikáról évek óta😂😂😂 És még sokáig így lesz
   Valóban 4 éve szóltam legutóbb de közben volt egy választás bár nyilván ezt tudod, és el kell hogy keserítselek nem szólt senki sehonnan😉
   Remélem azért megnézed majd mert sok érdekes dolgot hallhatsz benne egy olyan embertől aki a te oldaladon áll!
   Pista bácsit nem véleményezem mint ahogy a jelenlegi helyzetet sem! Nem szeretem a céltalan dolgokat és ameddig nem lesz kész a stadion addig nem lesz változás! Addig marad az nb2 középmezőny, feljutásról kár álmodozni!
   Továbbra is Hajrá Szpari, hajrá Nyíregyháza!
   Neked pedig további kellemes politizálást és mérgelődést! 😉

   • Mintha elfelejtkeznél 2019-ről….

    És amíg ner van, nem lesz nb1! A stadiont nem az nb1 miatt fogják építeni, hanem azért, mert brutálisan túl fogják árazni, hogy így jól meghatározható csoport fog extra haszonhoz jutni! 10 milliárdról indúl, most 14, de lesz az 20 is…. De hát valamiből meg kell tankolni a business jetet, amivel a lölő az új asszonykával leugrik hétvégén a Maldív szigetekre…