Tevékenység

 • realista közzétett egy állapot frissítést 1 hónap, 1 hét óta

  • Igazi szpari szurkolót nem érdekli, hogy mennyi lesz. Mert ennek a városnak ez jár, évek óta emiatt szenvedünk. És mi nem egy falusi csapat vagyunk, MI VAGYUNK A NYÍREGYHÁZA!!!

   • Már bocsánat, de a faszt jàr! Ezt a munkát a harmadából is meg lehetne csinálni, a pálya alácsövezését meg néhány százmillióból is. De hát sok zsebet kell megtölteni….

    • Itt én inkább azt jegyezném meg,hogy ez a stadion drágább lesz a Fradiénál,mégis borítékolható,hogy fele olyan minőségű és nagy volumenű lesz….Kár mert ez a város megérdemelne már egy csúcs létesítményt a sok fapados torzó után! Lásd jégpálya… és a legfrissebben bemutatótt – még készülő – atlétikai centrum..NOs, azt sem látom még,hogy egy ilyen ,szintén drága létesítmény mitől annyira kiugró,ahogy KOvács Ferenc úr bizonygatja. Kíváncsi leszek,de vannak sejtéseim az új Szpari stadion minősége tekintetében….

     • Akkor tudjátok mit, rendben ne épüljön itt semmi. De akkor ne sírjatok ha Kisvárdán nb1 lesz még 3 év múlva is. Itt meg még élünk nb2 középmezőny. Amúgy meg pár év alatt 50%kal nőttek az epitoanyag árak. Egy kőműves napi béréről meg ne is beszéljünk.

      • Kisvárda nb1- es mondjuk 2023-ban? Remélhetőleg inkább megyei 1-es! A kövesddel meg az alcsúttal együtt…..

   • Tetszik nem tetszik, semmi sem tart örökké. Egyszer véget fog érni a falusi pártcsapatok “dicsősége” is. Láttunk már a történelembe lepusztult, a természet által visszafoglalt egykori stadionokat, melyeket nem az igények szültek, hanem önös érdekek. Mondjuk én kíváncsi leszek, hogy egy 19 milliárdól épülő stadionban mennyivel lesznek többen, mint mondjuk a jelenlegiben. Nem hiszem , hogy a szurkolók távolmaradásának az oka eddig a stadion volt. Arról nem is beszélve, hogy azt utána is fent kell tartani. Lásd Szombathely, de ne menjünk a dolgok elébe.