Tevékenység

 • Csak Nyíregyháza közzétett egy állapot frissítést 9 hónap óta

  Révész uraság! Sokak nevében felszólítom, hogy ne fenyegesse, ne zsarolja a Szpari szurkolóit. Nem ön a nyíregyházi foci! Csak maga nélkül képzelhető el a Szpari jövője! Amit maga itt művel az gyalázat! Ön egy nagyon primitív öntelt hazug gazember! A Szpari mindenkori történetének szégyene. Takarodjon a Szpari környékéröl is!

  • Valóban egy primitív csávó!

  • Mi történt? Hirtelen megszaporodtak a Révész ellenei közvetlen megynilvánulások? Találkozott a szurkolókkal vagy üzent ?

  • A hét végi meccs után ott üvöltözött, hogy nélküle a jövő héten már meccs sem lesz. Inkább a megye III, csak takarodjon innen!

  • Azért a vendéglátó iparban sem értek el nagy sikereket. Két csődbe vitt étterem. A Krúdy Vigadó is haldoklik, a Szpari is. Nem tudom, hogy mi a cél. Ez már mindenkinek kellemetlen. A politikát nem hoznám ide, mert nekik is nagyon ciki támogatás ide vagy oda. Már júniusban is ciki volt, meg lett említve egy rendezvényen. Ha nem lehet feljutnunk akkor is lehet harmadiknak lenni idegenbe kikapni az erősök ellen. De ez? Már egy nb3-as csapat is 5-öt rúg nekünk. Aki szembejön elver itthon, idegenben. Ez már érthetetlen.

   • Egyetértek mindenkivel! El kell innen zavarni ezt az embert,történelmi mélységbe taszította a klubbot és ha nem teszünk valamit végleg kinyírja.

   • Tökéletesen igaza van Szpari1928-nak! Pont ezt mondtam én is: lehet úgy is évekig működtetni egy csapatot,hogy az elfogadható helyen van – mondjuk a legjobb 8-ban…..ez ugye nem a dobogó…..de az ami itt folyik hónapok (évek) óta,az a klub és a város meggyalázása! Mit képzel Révész?? Ki ő itt?? A tökömet sem izgatta,hogy a világon van ,amíg ide nem állt hazudozni és át nem vette a klubot a közpénzjutalékért! De valóban a legnagyobb gond az ,hogy OSTOBA ,TUSKÓ! Annyit esze sincs,hogy ha már tejelnek neki akkor úgy csinálja,hogy ne keltsen feltünést!