Tevékenység

  • spari1928 állapotfrissítést küldött be a következő csoportba: Hajrá Szpari! / Csevegő csoport logójaHajrá Szpari! / Csevegő 2 év, 7 hónap óta

    Pár dolgot szeretnék megjegyezni.
    Rudolfot kár bántani. Sajnos olyan sérülése van,amelyre nem tudnak rájönni hogy mi az. Állandóan fáj a combja. Ettől függetlenül végig edzi az egész ünnepi időszakot. Szerintem többet edz mint az egész csapat együttvéve. Az, hogy így is megvettük, megveszik ekkora fizetésért az nem az ő hibája. Szerintem nem kéne egymást, játékosokat bántani ha nem tudjuk a hátteret. Nem a védelmére írom, csak szoktam látni edzeni pedig megtehetné hogy nem csinál semmit, mint a többi profi játékosunk. Én felajánlanék neki valamilyen posztot a klubnál. Több kapcsolata van, mint az egész vezetőségnek együttvéve, vagy foglalkozhatna a gyerekekkel. Végülis valamit csak elért.
    Másik a stadion. Én örülök hogy épül valami, de hogy ennyire gyorsan kész legyen azt lehetetlennek tartom. Mindenhol éves késések vannak. Ezt egy esetben tudom elképzelni, ha a 3 politikai oldal megegyezett a lapok leosztásával. A jövő évi indulókat hallva ez meg is történt. Nem politikai hozzászólásként akartam írni, csak sajnos Magyarországon egy út aszfaltozásával is lehet éveket várni, ha valakinek az nem áll érdekében és egyből lehet politikai ügyet kreálni belőle. Az, hogy ez ilyen gyorsan eldőlt nem lehet véletlen.