Tevékenység

 • SPARTACUS közzétett egy állapot frissítést 1 év, 4 hónap óta

  Ma röhögtem egy jót,mert ezen már csak azt lehet. Idézek az oldalunkról: “A Szpari azért indított tartalék gárdát alacsonyabb osztályban, hogy a felnőtt bajnokságban erősödjenek a fiatalok” Istenem….Hagyjuk már ezt a “felnőtt bajnokságban erősödjenek” dumát! Igen felnőtt bajnokság a megye 3,de egy egyeneset nem tudnak passzolni,ráadásul a csapatok egy jelentős részének még edzés sincs. Tisztelt vezetőség ezzel nem erősödnek a fiatalok,hanem visszafejlődnek! Egy meccsen rúgunk 10 gólt,de kihagyunk 15 ziccert. Na meg ez is jó duma Lengyel Rolitól,hogy: ” Vannak akik már az NB-II-ben is bemutatkoztak, mégsem érzik visszalépésnek, ha néha a megyei csapatban kell futballozniuk” Ezt én személy szerint nem hiszem el! Ha meg így van valójában,hogy nem érzik visszalépésnek,ha pocakos,futni nem bíró,edzés nélküli megyei harmadosztályú csapatok ellen játszanak,akkor baj van… Ez igenis visszalépés! Egy futballakadémiának az U19,U17-es korosztályának max 5 percenként kell rúgnia a gólokat ebben az osztályban ilyen ellenfelek ellen! Ne vicceljünk már emberek! Igen,68-at rúgtuk és 1-et kaptunk,de szerintem ez a minimum!!! És sokallom az egy kapott gólt is ebben az osztályban! A 68-at meg keveslem! De aki látta a “meccseket” és a kihagyott helyzetek számát az megérti miért keveslem a 7 meccsen rúgott 68 gólt. A megye 2-őt is 100%-os mutatóval kell nyerni egy futballakadémiának jövőre! A megye 1 az már másabb,annak már van értelme,de ott is inkább csak a “felsőház” csapatai ellen lehetnének jó meccsek elvileg. Tehát nem egy Nyírmeggyes vagy Tiszakanyár ellen.

  • A második csapat indítása egy teljesen jó ötlet a vezetőségtől. És meg kell hogy védjem most Őket mert nem tudtak a szabályok miatt magasabb osztályban csapatot indítani.
   Ezt a létrát végig kell járni hogy értelmes bajnokságban játszanak .

   • Ezt én is tudom Prutty! És én is örülök a második csapatnak! Nekem az nem tetszik,hogy feszt ezt hallom ebben az idényben,hogy milyen jó,hogy felnőtt bajnokságban játszanak hétről-hétre. Igen ez jó lesz majd jó két év múlva a megyei első osztályban. De jelen pillanatban ez nem jó. Miért kell mindent szépnek festeni? Olyan sterilek vagyunk mindig. Miért nem lehet azt mondani,hogy jelen pillanatban ez van,meg jövőre lesz egy megye 2,ez nem jó és utána amikor eljön a megyei első osztály,akkor már lehet ezeket a hangzatosabb szavakat használni,hogy “felnőtt bajnokságban edződek fiataljaink” És minden nyilatkozatnál,ankétnál ezt a strerilizációt érzem. Lásd legutóbb Zoran a Digi tv-n. Én kimondom,hogy a jelenlegi osztályben nem erősödnek,fejlődnek a Szpari 2-ben futballozók,hanem csúnya szóval élve “butulnak”. Aki látja a meccseket,az tudja,hogy miről beszélek. Egy Tangel Lászlónak nem fér bele,hogy közel 18 évesen egy Érpatak ellen 16-0-ra megnyert mérkőzésen rúg három gólt és kihagy emellett 10-12 helyezetet,amiből 56-ot simán nevezhetünk ziccer helyzetnek! De nem számít,mert ha kihagyja,mint csatár,akkor is nyerünk 16-0-ra. Ezért ebben a bajnokságban és jövőre is a Tangel László nem “felnőtt bajnokságban edződik” ,hanem felnőtt bajnokságban butul. Szóval a második csapat indítása jó ötlet,de a nyilatkozatok,meg a beszámolók,szóval ahogy elénk tárják ezt az osztályt nekem inkább vicces. Erre gondoltam Prutty,csak lehet rosszul vagy félreérthetően fogalmaztam.

    • Elnézést egy kötőjelet kihagytam Tangelnél,így hangzik helyesen: “és kihagy emellett 10-12 helyezetet,amiből 5-6-ot simán nevezhetünk ziccer helyzetnek!