Tevékenység

 • SPARTACUS közzétett egy állapot frissítést 3 hónap, 3 hét óta

  Véleményem szerint ma sem nyerünk,nem látok rá reális esélyt. Így estére már a két kieső hely egyike valószinüleg a Nyíregyháza Spartacusé lesz… Köszönjük Révész Bálint az elmúlt 4-5 évet! Szemmel látható a fejlődés évről-évre! Türelmesek vagyunk! Hatalmas pénzeket ad új igazolásokra az aktuális edzőknek! Ez a kókler Spilsjak is hozhatta pl Sehovanemkellő Busait vagy Klubnélküli Csilust vagy Talabér. De ott a sok nyári bombaerősítés: Alan Kovac,Cenaj Drilon,Szekszárdi Tamás,Papp Máté,Alex Svedyuk,Csorvási Tamás. Csapatában nem játszók,lejárt meg nem hosszabbított szerződésűek,NB3-ból igazolt játékosok. Le a kalappal Révész Úr! Jah és mindemellett minden évben “feljutás a cél” Felfelé kerekítve a sok kivezényelt Bozsikossal voltunk 650-en hétvégén. 5 éve még NB3-ban is ennek a 3-szorosa járt meccsre! Pedig ott is nagyot hibázott a vezetőség,így visszapörgetve az elmúlt 4-5 évet,gyakorlatilag azzal a hibával tönkretettétek a klubbot! És még mi voltunk hálásak,hogy “itt maradt a csapattal NB3-ban is” Hát inkább ne maradt volna,mert amennyi bosszúságot,kudarcot,szégyent,fájdalmat okozott nekem az elmúlt években,az megbocsájthatatlan az Ön lehetőségeit ismerve!

  • Jogos észrevétel! Tulajdonképp a Balbinot-ügy is a vezetés sara! Pontosabban az,hogy ezt senki nem vette észre, nem rendezte utólag, a szönyeg alá lett volna seperve,ha…..ha nincs Révész Úr ,aki azzal,hogy összerúgta buta módon Barczival a port, meggyőződésem,hogy ő porolta le az aktákat,bosszúból! Erre Bálint úrnak az volt a válasza,hogy azért tette ki Barczit,mert a nevében és helyette tárgyalt szakmai ügyekben. Nos, könyörgöm…mit kellett volna tennie?? Az idő bebizonyította,hogy Révész idétlen laikus volt mindig is. Hagyni kellett volna Barczit dolgozni,mert több rálátása volt a szakmára,mint a nagyapónak.

   • “Nagyapó” 🙂 Ezen mosolyogtam Easternboy 🙂 Bár azon is mosolyogtunk a haverokkal,amikor a vasárnapi vesztes meccs után az az alacsony,kicsi ember ült befele abba a hatalmas,brutális terepjárójába. Épp azt beszéltük,hogy ezzel tutti kompenzál. Higgyétek el nem irigységből,kínunkból mosolyogtunk,hanem egész egyszerűen tényleg nagyon vicces amikor beleül 🙂 Ugyanakkor az dühító volt,hogy annak az árán hozhatott volna normális labdarúgót ennyi év ígérgetés után. Ankéton már szembe se mer velünk nézni,el sem jön. Sosem ér rá 🙂 Megtisztelő!

   • Hmmm… Amennyiben igaz amit írsz, “kicsit” súlyos árat fizettetett egykori csapatával a jelenlegi MLSZ verseny igazgató , amiért nem tartottak igényt a munkájára .