Tevékenység

  • SPARTACUS közzétett egy állapot frissítést 3 hónap, 3 hét óta

    Zoran Spisljak: “A játékosok a pénzüket pontosan megkapták, minden feltétel biztosítva volt” Ez is baj volt többek közt! Elmaradtak a nyáron beígért szankciók! Révész! Hazudtatok megint! Ezért és az elmúlt 4-5 szégyenéért,hazugságaiért és hülyének nézéséért…..Révész…Adios Amigo! És lesz utánad is foci Nyíregyházán! Nincs a világon pótolhatatlan ember ezt tanuld meg! Bárki ki tud minket ejteni 4 év alatt az NB3-ba,úgy hogy minden évben NB1-et ígér! És bárki el tudja üldözni a szurkolók 80%-át a lelátóról,kanyarból!

    • A kedves talpnyaló nagyapó arra célzott,hogy a pórázt tartó gazdája nem fog akárkit odaengedni a…..kinek a tulajdonában is lévő klubhoz….öööööö….ha Révész nagyapó elmegy…de nem fog….nem engedik el……a Lego melletti nagyraktár elég érték ahhoz hogy csak úgy lelépjen a nyomorult!

    • Már megint találgatsz. Fizetés nem kapják meg pontosan. Van aki fizetés nélkül van itt. Kupa után 2,5 misit kellett visszafizetnie a csapatnak. Hát csak tudj róla….

      • Jólvan bennfentes! 🙂 Akkor meg rossz a szurkolók felé a kommunikáció,mert ezt nem írta a honlap. Na de nem vitatkozom egy “clubtaggal” 😀