Tevékenység

  • SPARTACUS közzétett egy állapot frissítést 2 hét, 1 nap óta

    Nulla,nézhetetlen játék. Csilus összehozott büntetője nevetséges. (egyben a teljesítménye is) Az Ásványi négy ziccert fogott. Lehetett volna ez a meccs 0-5 is. A második félidőt láttam,abban egy darab helyzetünk sem volt. Vallatni lehet egy ilyen méccsel,de komolyan,alig vártam hogy fújja le a picsába,mert helyzetünk ugyse lesz és 3 normális passznk nincs. Mi a büdes szaros picsát gyakorlolnak ezek edzésen? És miért nem tudun kigazolni 5-6 futballozni minimálisan tudó játékost? Jah és hol a stadion? Mert minden évben a két ankéton elmondjuk hogy tavasszl vagy összel kezdődik az építkezés. Aztán semmi csak ez a nézhetetlen büdös nagy nullla. Felháborító ami itt megy. Egy kibaszott labdát nem tudunk pontosan beadni 90 perc alatt. Felháborító ez a nulla képzettség. Ez a győr szopott a szegedtől a szolnoktól sőt ugy volt hogy lehet be is csődöl aztán idejönnek és egy kiabszot helyzetet nem tudunk kialakítani ellenük. tükörsimán nyernek és 2 passzunk nem volt egymáshoz normális.Na én erre a szezonra ezzel a méccsel befejeztem a mérkőzések látogatását vagy megteintését. Viszontlátásra!

    • Stadion? Ha a koronavírus miatt visszaesik a gazdaság – és visszafog esni, arra fogadni mernék! – akkor nem lesznek pénzek ilyen látványberuházásokra!

    • minden szavaddal egyet értek Spartacus. Szerintem mindenki csak jól járna ha ezt a bohóckodást lezárnák. Nem tudom elképzelni hogy nyertünk mi egyáltalán meccset ősszel…kínszenvedés az egész. Ha ezek a focisták ( max. 1-2 kivétel lehet bennük ) profi labdarúgók akkor bizony nagy a baj. Ez érvényes az eto ra is…

    • Lehetett volna annyi is az eredmény amennyit Te írtál, de egy kis szerencsével döntetlen is, sőt, akár nyerhettek is volna. Az viszont biztos, hogy a mutatott játékuk nézhetetlen, élvezhetetlen eredménytől függetlenül. Ebben a történetben most ennyi van, ezt kell elfogadni annak, aki megnézi őket.