Tevékenység

 • SPARTACUS közzétett egy állapot frissítést 2 hét, 1 nap óta

  Még azért egy valamit magyarázzon már el valaki,hogy hogy van ez? Ősszel valami botrányos eredménysor és játék után leült a Lengyel a kispadra és varázsütésszerűen nézhető játék lett és 6 meccs 6 győzelem 15 rúgott gól és 1 kapott gól. Na aztán jött 2 hónap szünet,mialatt a Jova Levi elment a Vasasba. (és még mielőtt mindent erre fognánk megjegyzem,hogy ugyebár augusztustól-november közepéig Jovával a fedélzeten is vállalhatatlan volt a játék és az eredmények is) Na szóval lement a szünet és most jelenleg lejátszott 7 forduló alapján a csapat a 19 csapatos NB2-ben a 18. helyen áll,mégegyszer hangsúlyozom kizárólag a tavaszi eredményeket figyelembe véve. Egészen pontosan 7 mérkőzés 1 győzelem 1 döntetlen és 5 vereség a gólkülönbség pedig 10 rúgott gól és 16 kapott gól. A tavaszi tabellán csak a Gyirmótot előzzük meg,őket is csak egy ponttal. Szóval én azt nem értem,hogy lehet ekkora hullámzás. Szóval augusztus elejétől november közepéig botrány,aztán november közepétől december közepéig klubcsúcs az NB2-ben,aztán pedig az elmúlt másfél hónapban botrány. Hogy van ez? Jah és az örök kérdéseim még most is állnak: Mikor kezdődik a stadionépítés és mi van a perrel? Köszönöm a választ! És mint az alább írtam nálam ezzel a mai NÉZHETETLEN mégegyszer mondom NÉZHETETLEN teljesítménnyel és ezzel a hazugságlavinával ami itt megy minden ankéton na szóval én befejeztem a mérkőzések látogatását és figyelemmel követését erre a szezonra. Utóirat: Ha kiestek az NB3-ba,akkor oda sem megyek,mert elegemlett az elmúlt 5 évből egyszerűen idegileg nem bírom tovább azt,amit ez a klub nyújt nekem. Családom van és van elég idegem a magánéletben is,mint gondolom másnak is és ez már az egészségem rovásra is mehet,az a düh,amit itt az elmúlt 5 évben okoztak nekem a Nyíregyháza Spartacus-nál… Viszontlátásra!

  • Gyakorlatilag mindenben egyetértek , sőt a kérdéseim is ugyanazok. Az érzéseim is hasonlóak a csapattal szemben. Volt idő amikor mér szerdán a hétvégi programot szerveztem a családnak arra ügyelve, hogy a meccsre ki tudjak menni. Ma nincs az a pénz amiért kimennék ebbe a galambszaros posványba. Az elmúlt időszakban is csak azért jártam ki, hogy a régi cimborákkal elbeszélgessek a régi szép időkről. Én becsapva érzem magam a klub részéről. Az elmúlt időszakban több vezető-edző volt itt mint egs szappanoperában, elvileg profi minden, de egy internetes közvetítés megszervezése is túl nagy falat.

  • Egyetértek. 00 szakmai munka.

  • Ha fogadnom kellene, arra fogadnék, hogy nem lesz stadion! 2018-ban 10 milliárd felé lőtték be a költségeket, Az most ugyanolyan műszaki tartalommal 13-14 milliárd, mire elkészül már közelebb lesz a 20 milliárdhoz, mint a 15-höz. Csak összehasonlításként, a koronavírus elleni harcra 8 milliárdot különített el a kormány. A gazdasági visszaesés garantált, és a 2022-es választás előtt stadionépítésbe kezdeni… Ezt még a kormány hívei sem fogadnák el!

   • Dehogy lesz!
    Jégcsarnok helyett egy fedett piac alá benyomott jéglályát kaptunk, a még át sem adott uszodánk is második kategóriás pl. a nemrég átadott kaposvárihoz képest, stadionra meg már nem is futja majd.