Tevékenység

 • SPARTACUS közzétett egy állapot frissítést 3 hét, 1 nap óta

  Hoztak megint egy lomot,akivel semmivel nem leszünk előrébb. Azt nem tudom,hogy ezekeért az igazolásokért ki vállalja a felelősséget!!!???? A Galambos Ádámról bocsássatok meg,de életemben nem hallottam így kicsit utána kellett néznem az MLSZ.hu-n. És a tények: Ebben a szezonban az NB2-es Csákvárban játszott máramennyit,mert 18 meccsből 9-szer kezdett,2-szer csereként jött be és 7 alkalommal végigcsücsült a kispadon. Az ezt megelőző szezonban pedig 27 meccsből 14-szer volt kezdő, 1-szer csereként állt be, 12-szer pedig csak kispadon ült. Na ettől a játékostól várjuk a csodát,aki még a Csákvárban sem volt nemhogy meghatározó játékos vagy kiemelkedő,de még csak egy stabil kezdő sem! Gratula az új igazoláshoz,le a kalappal! Pénztárcát kinyitottuk megint. Na mindegy én most kijelentem,hogy még két ilyen igazolás és én a következő szezont a kis családommal és barátommal egy az egyben kihagyom,mert az az ideg,amit az elmúlt 5 évben okozott nekem ez a klub az valami borzasztó és ilyen igazolásokkal ez csak folytatódhat,ez teljesen egyértelmű,ehhez nem kell szakmai tudás,hogy erre rájöjjünk. Jövőre meg feljut a Debrecen meg a Vasas. Mi meg valahol a szokásos 10. hely körül leszünk. Bár addig fognak szórakozni a Szparival,amíg előbb-utóbbb tényleg ki fogunk esni az NB2-ből is.

  • Segédedző fiának volt csapattársa csakvaron

  • Lassan, de biztosan beérik az évek folyamán oly sikeres erősítések eredménye!
   Már az NB2-ben is az utolsó előtti helyre (csak a Vácot előzzük meg) sikerült leküzdeni a Szpari játékoskeretének értékét.
   Gratulálok! Szuper munka folyik itt!
   A hülyítés viszont tovább megy a tulaj részéről a szurkoló felé, miközben – szerintem – ő a klub legnagyobb balekja.
   Szerintem a mostani stáb is elkezdte már az átverését.

   • Azért szerintem meg kell említeni, hogy Lengyel nem verte át….

    • Ez valószínű. Lengyel Roli azzal főzött, amit a furfangos elődeitől örökölt.
     Úgy gondolom, hogy a játékoskeret elvékonyodása a tulaj sara. Sorban igazolták a nulla erősítést jelentő játékosokat, a tulaj meg asszisztált hozzá.
     Szerintem most is elindult már az átverése. Kíváncsi lennék arra, hogy ezt a Galambost miként tudták erősítésként tálalni neki.

  • Nekem pedig az az egyértelmű,hogy az idei igazolásokkal se az nb1-re készülünk…