Tevékenység

 • spiller állapotfrissítést küldött be a következő csoportba: Hajrá Szpari! / Csevegő csoport logójaHajrá Szpari! / Csevegő 3 év, 9 hónap óta

  Na kölcsön adjuk Csernákot aki városunk szülötte és aki szpari mezre vágyott évekig. 20 évesen a legjobb korban van hogy játszon a szülővárosában de ide nem kell. Bezzeg a pesti fiatal befér a csapatba aki a gólvonalról a saját lábába rúg. Itt klubhűség meg szakmai munka egy nagy nulla. Tudom most én vagyok a negatív ember, de ez a csapat sehova nem fog fejlődni így.

   • Ugye ugye. Majd Realista meg Hajraszpari is ráfog jönni. Ide csak a pesti lucsányszky szive választottja jöhet, játszhat. Csorba Szabira emlékeztek? Ő is mi kutyánk kölyke volt de Lucsányszky kikezdte és “elűzte”. Itt nyiregyházi nem játszhat Lucsynál. Egy gyenge fosos edző aki még az interjúban is hebeg habog és mellé beszél. Ez nagyon gáz. És amit az előbb írtam 4 órával ezelött akkor még a Rudolf interjú nem jelent meg a szonon. És lám majd ugyanazt említette amit én leírtam.

   • Ennek többféle olvasata is lehet:
    Jól érezte magát, kevés munka, sok pénz, de aztán változás történt, több munka ugyanannyi pénzért, hát szóvátette, hogy ez nem kóser. Erre kitették….. Persze lehet, hogy neki van igaza, de pont a napokban beszélgettem néhány diósgyőrivel, nem idézném, hogy mit mondtak Rudolfról….. Igazából sok évvel ezelőtt a lokiban volt jó – én emlékszem, simán ünnepelte magát, ha Szparinak rúgott gólt – az etónál volt egy jó félszezonja – még mindig előttem van, amikor a 2-3-as meccsen kirúgja a gólba tartó labdát – a többi helyen 0-a teljesítmény, magas fizetés…..

  • Van igazság abban, amit írsz, de lehetséges, hogy a utolsó néhány meccsen mutatott játék a szilárdabb hátsó alakzatra épült.