Tevékenység

 • spiller közzétett egy állapot frissítést 3 hónap, 1 hét óta

  Nem tudom mit esztek Ötvösön. Egy dolog szól mellette, hogy hazai azon kívűl semmi. Alan Kovac jól belendült Barcikán itt meg még esélyt se kapott. Jó lesz ez a hazai szakértelem…

  • Három ziccere volt, amit be kellett volna lőnie!
   A védelemünk az nagyon gyenge, Fodorral az élen!

   • Nem tudom mi bajod van vele, szerintem meg jól játszott. Ásványi is a gólban nem volt benne! Itt a védelem és középpálya össz mozgásával volt a legnagyobb gond.

  • Ötvös volt még az egyik legjobb azok közül akik pályán voltak… de egy inkább védelekő középpályás csatársorba álíltás olyan öngól volt.. ott ül a padon egy fiatal csatár, az ifiben pár tehetség, hozzák fel ha már ez a cél. Ők hátha tudják hogy kell a csatárzónában mozogni, háttal a kapunak labdát megtartani és hasonlók. Nem akarom igazán bántani de Patvaros és Papp is színtelen,szagtalan játéka…. Ötvös és Kártik a mi szintünkön meg tudta volna oldani a középpályás feladatokat,előre meg mehettek volna a fiatalok.. Szélsővédő játékunk nincs, Csilus túl van játszatva amugy se a posztján, a másik oldalon pedig Forgács se védő és ő se bírta. Svedyuk miért nem játszott? EGyik legképzettebb játékos a csapatban..Szélsőink ritkán tudták átverekedni magukat a védelmen sajnos.. Pontrugásra pedig pár figurát ki lehetne találni meg egy jó pontrugó is elkélne aki nem az első emberbe rúgja a labdát… De a legnagyobb butaság volt elzavarni két csatárt(Tóth,Kovac), minimum egy tartalék kellett volna, Hornyák sérülés,formahanyatlása és maga a csapaton belüli verseny miatt is….