Tevékenység

 • spiller közzétett egy állapot frissítést 3 hónap, 1 hét óta

  Ezt 24 napja írtam, Realista itt vagy? Mikor megírtam, azt írtad már temetem a csapatot. Azóta is tartom ehhez magam. Ez a realitás. Hát ez a belterjes szakmai stáb nem győzött meg. Tele vagyunk tehetségtelen emberekkel szerintem. Olyan emberek ülnek ott akik csak megyei osztályig jutottak a futballban. De érdekes, hogy már a csapatepiteshez is értenek. Hát nagy példaképek a fiataloknak. Egyedül Szatke aki példakép de ez a fiatal korosztaly nem is emlékezhet hogy itt mekkora sztár volt a Szpariba. A másik hogy semmi célt nem látok, csak a fiatalok. Igaza van akik írták mi nem vagyunk a Psg, dinamó Zágráb

  • Ha hat győzelem után nem magasztaltam az egekbe őket, akkor most nem fogom ekézni őket!

   Nem térek ki mindenre, de itt azt írják, hogy nincs kapus. Ma kapott egy gólt rossz hazaadásból, egyet tizenegyesből…

   Mit gondoltatok? Minden fiatal egyből jól fog teljesíteni?

   Álmodoztok a feljutásról? Ébredjetek már fel! Amíg a csuti lesz hatalmon – csányi meg az mlsz élén, mondjuk ez a kettő dolog összefüg – nem lesz nb1!

   Az biztos, hogy a Szparinak rosszul jött a téli szünet…..

   • Hát a kapus poszt szerintem még tűrhető kategória. A csapat játék sokkal rosszabb. Amúgy én nem nb1et kérek, hanem nézhető meccset. Jó passzokat, cseleket

    • Az nem fog egyik napról a másikra menni! A fiatal akkor fejlődik, ha játszik. De ha nem teszik be, “mert még nem alkalmas”, akkor nem fejlődik!

     • Hú, ez nagy tévedés. A fiatal akkor fejlődik igazán, ha korának megfelelő szintü képzést kap. Sajnos ez nem valósul meg a Szparinál sem. A mérkőzés persze fontos, de a képzésnek, a megfelelő erő-állóképesség-gyorsaság kialakítása a legfontosabb. Azt pedig csak megfelelő edzéseken érhető el.

      • Pecalaci köszönöm, hogy megfogalmaztad helyettem a választ realista számára, de szerintem ezt nem érti meg!
       Úgyhogy én maradok az OSTOBA szónál, ezt már kezdi érteni!

     • Azt a fiatalt, aki megérdemli az első csalatba való bekerülést, azt tényleg vinni kell fölfelé, és lehetőséget kell adni a bizonyításra.
      Egy gondom viszont van a mostani első keretünkben ott lévő fiataljainkkal, mégpedig az, hogy – szerintem – egyik sincs olyan szinten (még), hogy ezt most még megérdemelné.
      Most egy indokolatlan mértékű fiatalítás történik a Szparinál, ez csak arra jó, hogy minél olcsóbban feltöltsék a keretet.
      Észre kellene már venni, hogy eredményes szereplés nincs meghatározó tudású játékosok nélkül!
      De ha elég a langyos víz, akkor…….

      • Filemile! Kénytelen vagyok ismételni magam. Te “ostobázol”, én meg azt mondom, “Bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű”!

       Ami mellett ti kardoskodtok, az olyan mint a munkaerőpiac. Minden munkadó képzett, 3-5 éves gyakorlattal rendelkező munkavállalót akar, mert így nem kell képeznie. Persze fiatalt nem vesz fel, akinek emiatt nem lesz gyakorlata, sőt még az sem derülhet ki, hogy egyáltalán alkalmas e a feladatra!

       Nem hiszem, hogy a szlovákoknál, szerbeknél, horvátoknál, románoknál annyira jobb lenne a képzés! Ők bátran beteszik a fiatalokat! Persze nem mindegyik válik be, de amelyik beválik, azon anyagilag is kaszálnak!

       Pl ma az Ajaxban kilenc 23 évesnél fiatalabb játékos lépett pályára! Csak összehasonlításképpen, a fradiban meg három! Persze az Ajaxnál fontos a tehegségek felhozatala, mert abból lesz a bevétel, mert a holland állam nem olyan bőkezű mint hazánkban…..

      • A baglyok állítólag bölcsek. Annyira biztosan, hogy ne vegyék magukat túl komolyan…