Tevékenység

 • spiller közzétett egy állapot frissítést 2 hónap, 3 hét óta

  Győrben jól bekeményitett a polgármester. Megkerdezte a tulajdonost mikor lesz nb1, erre azt válaszolta nincs tervbe a jövőre nézve. Pedig télen én olyat hallottam ők is felakarnak jutni. Mondjuk nálunk ugyanezt a feljutast mondogatták évekig. Érdekesek ezek a klubtulajok..

  • Azért sikerült összehasonlítanod a gránátalmát a kézigránáttal….

   Először is ez a Mányi József már volt a SZEOL-nak is a tulajdonosa, és hogy került az Eto-hoz, azt a fene sem tudja…… De az biztos, hogy Győr megyei jogú városa évente 290 millió forintot adott az Eto-nak.

   És mennyit ad Nyíregyháza megyei jogú városa és az állam a Nyíregyháza Spartacusnak? 2017-ben 25.5 millió forint önkormányzati és 13.5 millió forint állami támogatás, 2018-ban 25.5 millió forint önkormányzati és 31.5 millió forint állami támogatás, 2019-ben 0 forint önkormányzati és 0 forint állami támogatás!

   Sőt, nem hogy nem ad pénzt Nyíregyháza megyei jogú városa a Sparinak, hanem még a Spari ad a városnak! Havonta 600.000 forintot a Sóstói úti Stadion használatáért évente 10 hónapig, 1.200.000 forintot havonta az Örökösföldi füves pálya használatáért 8 hónapig és 1,200.000 forintot havonta az Örökösföldi műfüves pálya használatáért 2 hónapig.
   Összességében a Nyíregyháza Spartacus évente fizet Nyíregyháza megyei jogú városának 18 millió forintot!

   http://nyiregyhazaspartacus.hu/app/webroot/images/uploads/files/sfp_kerelem_Szpari_jováhagyott_19_20(3).pdf
   (Az irat második és harmadik oldala)

   Az Eto meg eddig kapott 290 milliót…..

   • A honlapon a tao mappában az “2019-20-as Sportfejlesztési Program elfogadott pályázat megtekintése”

    • Kicsit alaposabban olvasd át és próbálj olvasni a sorok közt. Megdöbbentő számok vannak leírva. Pl egyéb támogatás, személyi kiadások, egyéb kiadások, saját bevétel stb. Holnaptól szívesen átveszem a csapatot!

     • “Holnaptól szívesen átveszem a csapatot!”
      Ilyen jól keresel?
      Minden támogatás, bevétel , egyéb támogatás 673,4 millió forint. Kiadások 662 millió. Egyenleg 11.4 millió, amely magyar szinten egyedülálló! De szerintem azért van többlet, mert Révész többet tesz bele. Például az Újpestnek decemberben félmilliárd volt a vesztesége!

      A személyi kiadások hogy jönnek ide? Kiadás nem bevétel! Ez a klub összes – játékos, edző, gyúró, orvos, titkárnő stb. – dolgozóinak a bére!

      Persze hogy ezek a beszámolók mennyire valóságosak, az már más kérdés! Például a várdának 2019-ben 748 millió bevétele volt és 730 millió kiadása. Nem hiszem, hogy ez elegendő lenne minden felnőtt játékos, a stáb tagjai, az utánpótlás edzők bérére, az utazások és a rezsi költségére….

      • Sajnos Nem lâtjâtok a fâtòl AZ erdõt. Ezekiel nem valòs pénzmozgâsok. Mivel Révész Nem tulaj csak elnõk Igy Nem lehet pontosan tudni ki mit adott kinek…. A 11 milla plus Szép szám. De kifelé megy mutatònak, hogy ferike mutassa milyen jò fiu. Ez akár lehetne nagykn jò húzás is, de mivel fatum ferike nem akar itt focit így mi szivunk.

     • OSTOBA Realista!
      Elnézésedet kérem Pecalaci ezért a stílusért, de ennek a szónak az értelmét bizonyítottan érti Realista, amit Te írtál az nagyon magas neki!!!