Tevékenység

 • spiller közzétett egy állapot frissítést 1 hónap, 3 hét óta

  Hornyák miért nem megy az Nb1be? Itt mindenki ezt írta egy fél éve, hogy tuti viszik….

  • Szerintem Hornyák az elmúlt szezonban nem nyújtott olyan jó teljesítményt,mint a korábbiakban. Persze voltak most is jó meccsei,de ez kevés már az nb1-re. Igaz Magyarországon élünk,ahol a magyar játékosoknak elég egy jó menedzser és mindjárt nem szükséges a folytonos jó teljesítmény,elég ha a nevükből élnek mert mondjuk két évvel ezelőtt volt egy-két jó megmozdulásuk. Na szerintem ez a gond,vagyis nincs igazán jó játékos ügynöke Hornyáknak,különben már rég elvitték volna innen.

  • Hornyák a Szpari most erőltetett játékstílusa (védekezünk, védekezünk, védekezünk …) miatt nem igazán tud jó teljesítményt nyújtani.
   Nincsenek a pályán olyan társak, akik ki tudnák szolgálni jó labdákkal.

  • Szerintem, ha tehetné, már eligazolt volna, de egy jó szezon és gólkirályi cím után nem hiszem, hogy sok csapat elájult volna! Emellett egy más típusú csatár, aki szeret a védelmi vonal mögé befutni területbe és a 16-oson belül veszélyes igazán, ilyen játékot kevés csapat játszik, a Vidi ilyen, vagy a Fradi, de az neki magas! Azt tartanám még elképzelhetőnek, hogy jön egy “visszautasíthatatlan” ajánlat valamelyik “nagytestvértől”, akiknek rendszeresen passzolunk le játékost, mondjuk Kövesd vagy Puskás, akik ki is tudnák vásárolni, de a Puskás nem ilyen fajta csatárokkal játszik, hanem klasszikus centerekkel egy 4-3-3-at, bár a Kövesden elférne, hiszen támadójuk sincs jó formán, Pinyő meg a letámadós foci híve, ami még feküdhet is Marcinak. Minden esetre sajnálnám, ha így lenne, de a jelenlegi játékunkat elnéve szenved a srác, ez nagyon nem fekszik neki, nagyon messze van a kaputól és nincs meg az az gyorsasága, maximum a fizikuma, hogy megverje a védőket, emellett 1 az 1 ellen is kevés, sajnos, mivel a cselezési képessége nem a legjobb, ezzel természetesen nem megbántva! Neki egy olyan csapat kellene, aki végig dominál egy erős letámadással és középpályával, ahol folyton kiugratják, tömik labdákkal, laposan, középről, ugyanis az oldalról belőtt labdákkal szemben ritkán tud érvényesülni, hiába jók a rúgói és a fejjátéka a magassága ellenére, azonban, ha visszamozogna második vonalba és a 16-osról lőne vagy az előtérből, akkor lehetne talán a legveszélyesebb, de ez is csak spekuláció!