Tevékenység

  • spiller közzétett egy állapot frissítést 3 hét, 4 nap óta

    Úgy látszik Bálint nem hazudott, amint úgy alakul a lehetőség belenyúl a zsebbe. Nyilván nem zengek ódákat egyelőre. De a keretünk hosszabb lett, helyenként szerintem jobb is. A diósgyőr tuti nem fog most feljutni. Simán megcsiphetjuk a második helyet, mert most a vasas tuti feljut. Hajrá

    • Na-na! Tény,hogy érkezett egy komoly vezető,és néhány ígéretesnek tűnő játékos,akik teljesítménye még kérdéses. De én úgy ítélem meg,hogy sem a játékosok közé ,sem az edzői stábba nem érkeztek igazán komoly (költséges) nevek. Róka Géza is sokkal inkább köszönhető a nagyapó korábbi barátságának,mint a pénznek. Szóval összességében ez még egyáltalán nem jelenti azt,hogy “Bálin belenyúlt a zsebbe” (legalábbis nem a sajátjába). Esetleg az majd akkor következhet be,ha megépül a stadion (ha egyáltalán bekövetkezik).

      • Fejért megvette a Sepsitől… Amúgy meg a költség semmit nem ér. Lásd a vasas esetét. Volt itt Rudolf, Tisza nagy költség, maradt az nb2. Láttuk az ebn is a költséges futballistakat a magyar válogatott ellen. Csapatot kell gyúrni, jó kondival. Nb2be elég ennyi….

    • Sokat várok Dr. Róka úrtól. Vége lesz ennek a tűzoltó korszaknak ebben a formában….