Tevékenység

 • spiller közzétett egy állapot frissítést 3 hónap, 3 hét óta

  Révész jó lenne ha ki szállna ebből a szpariból ,mert vele sose lesz nb1. Gyenge az egész stáb ,gyenge a keret. Gyenge a vezetés. Nincs koncepció ,nincs utánpótlás. Ennyi év alatt illett volna összehozni egy stabil vezetèst és stábot.

  • Bocs, de te melyik országban élsz? Itt legalább még öt évig nem lesz nb1! Néző sem, mert az új stadionban minimum 3-5 ezer forint lesz a belépő!

   De hogy megnyugtassalak, minden adóforintod jó helyre megy!

   Az átlagos fizetés tállai-falván minden alkalmazottat figyelembe véve havi 1.8 millió!

   https://www.napi.hu/magyar-vallalatok/zsory-mezokovesdi-focicsapat-fizetes-ber-beszamolo-2021.750585.html?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link

   • A fizetéssel kapcsolatos írásod nem felel meg a valóságnak.

   • Realista! Öt év az baromi sok. Sok minden feledésbe merülhet ezalatt,mint pl ez a bohóckoalíció is márkizaytól gyurcsányig…De komolyabbra fordítva,nem értem,hogy még ha 5 000 is lesz a belépő,miből következik az,hogy itt nem lesz néző? És ne gyere légy szíves a mélyszegénységgel,mert ha kimegyek az utcára nem látok a SUV-ok erdejétől…Ha itt nem lesz néző az azért lesz,mert a balfasz révész papa még mindig nem jut semmire. Bárcsak a névrokonával ki lehetne cserélni,mert akkor legalább fegyelem és hozzáértés lenne,csak hát sajnos ahhoz pénz is kellene..Én összekötném kovácsferivel a révész papát és együtt lökném le őket azon a bizonyos sziklán őket. A többi már jön magától. Persze nincsenek nagy illúzióim de úgy örülnék már egy kicsit,ha legalább szakmai munka folyna itt is.

    • 1. “Bohóc koalíció” is jobb, mint egy egyszemélyes “mindent én tudok, és mindent jobban” vezetés, mert ugye senki sem érthet mindenhez…. Ebbe bele van kódolva a hiba…. Lásd választás előtt a pénzszórás…. Kellemes dolog pénzt kapni, de az a pénz nagyon fog hiányozni a költségvetésből…. És akkor is hiányzott volna, ha nincs háború, de sajnos van….. Hasonlítsd össze a novemberi árakat a mostanival….. És ez csak a kezdett….. Természetesen a lakosságot érintő “megszorítások” nem lesznek, csak a pénzed értéke fog elolvadni…..

     2. A suv-ost nem érdekli a magyar foci, ha focit akar látni, kimegy at “El classico”-ra, és majd onnan posztol a facebookra meg az instagramra… Akit érdekel a nyíregyházi foci, nem fog költeni ezreket jegyre…. Nekem max 1000, de inkább 500 Ft a lélektani határ magyar foci esetén….
     3. Ha a fidesz veszített volna, a várda becsukta volna a boltot…. Egyrészt elzárták volna a pénzcsapokat, másrészt NAV vizsgálat…. Én ezt nem nevezném hozzáértésnek…. Ez inkább btk. kategória….

     • Miért írogatsz arról amihez fogalmad sincs!A focink amikor nem volt Várda Kövesd még rosszabb volt! A btk kategória Juci mama és Sziky ideje volt! Balosként lopásról korrupcióról jobban tennéd ha mélyen hallgatnál!

      • Miért írogatsz arról, amihez fogalmad sincs! Fideszesként lopásról, korrupcióról jobban tennéd ha mélyen hallgatnál!

       “A horvát A5 autópályán a határnál 22 kilométer 20 milliárd forintba, a magyar M6 autópályán 20 kilométer 89 milliárdba kerül a határnál.”

       https://m.hvg.hu/kkv/20210924_Meszaros_tularazas

       “A Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó V-Híd Építő Zrt. nyerte el a Kelenföld és Ferencváros pályaudvar közötti vasúti vágányok bővítését, 338 milliárd forintért”
       “A 338 milliárdos összeg a fejlesztésre annak tükrében igazán erős, hogy a bécsi főpályaudvar egésze nem került többe 340 milliárd forintnál, sőt, a berlini is megállt 420 milliárd forintból.”

       “Így a felcsúti mogul cége összesen 27,9 kilométernyi sínt korszerűsíthet 87,5 milliárd forintért – miközben a kiíró Nemzeti Infrastruktúra-fejlesztő (NIF) Zrt. dokumentumaiban becsült összegként „csak” 70 milliárd szerepelt. Ez azt jelenti, hogy

       a Mészáros-művek Pusztaszabolcs térségében bő 3,1 milliárdért épít egyetlen kilométernyi vasutat,

       miközben lengyel testvéreink a hasonló műszaki tartalmú, a Varsó közelében lévő Otwock és Lublin közötti munkát harmadennyiből kihozták.”

       És ez csak két perc googlizás….

       Azért nekifutásból így tökönrúgni magad…..

       Szép teljesítmény! 🤣

      • És a stadionok túlárazására, illetve fenntarthatatlanságára már rá se kerestem…. 😂😂😂

      • Tájékozatlan vagy DK-s majom😂! De hát mit is várjunk egy maszopost ól! 😂

      • Nem is vagy te igazi Spari drukker, mert egy igazi soha nem írna ilyet a szarvárdára….

      • Lehet itt gyűlölni a Várdát csak nem érdemes! Inkább példát kéne venni róla! Ott tudják mit akarnak és tesznek is érte! Ott az ilyen teljesítményt amit most a “nagy”szpari nyújt nem tűrnék el! Itt semminek nincs következménye!Ott is tartunk ahová valók vagyunk!

      • Realista Te még mindig nyomod a komcsi tempót?:):)Hány 2/3 kell még,hogy elmenjen a kedved a politizálástól?

     • Szakszervezeti vagyon, Bige meggazdagodása, áram piac stb. ez is néhány perc guglizás! A többiről nem is beszélve! 😂😂😂További jó tökönrugdosódást!

      • Ez mikor is volt? Az elmúlt 12 évben? És Bige hogy jön ide? Gyerekkori jóbarátja valamelyik politikusnak, mint pénztáros lőrinc? Mindig is loptak, és lopni fognak, de a mérték nem mindegy….. Egyetlen kormány sem kezdte azzal a tevékenységét, hogy ellopott 3000 milliárd forintot a lakosságtól. Kivéve a 2. orbàn kormányt….

       Szóval ülj le fidesznyik…..

      • Bige csak a pufajkás seggnyalójavolt! Ha ennyire tájékozott vagy az M6-os autópályáról is meséljél már maszopos vagy esetleg DK-s majom!

      • Egyébként írtam az M6-os autópályáról! Az kerül négyszer többe, mint a folytatása a horvát oldalon! Vagyis nagyjából minden 4 milliárdból ellopnak 3-mat!

       Büszke lehetsz..

      • Nem talált egyik sem fidesznyik-bolsevik! 🤣

      • Biztos elélveztél ma…. várda meg alcsút az nb1 dobogóján…. 😂

      • Mivel tudom, hogy ez neked mekkora kín éppen ezért ez csak fokozta az élvezetet! Hajrá Várda és Puskás!

      • Nem is vagy te igazi Spari drukker, mert egy igazi soha nem írna ilyet a szarvárdára….

  • Nem értem az elégedetlenkedőket. Kíváncsi lennék, hogy mit tudnának felmutatni az időmúlásával, ha egyszer csak valaki telefonon felhívná , és visszautasíthatatlanul megbízná a MTA Központi Fizikai Kutatóintézet vezetésével. Attól még lehet valaki rendes ember, hogy nem ért ahhoz, amit ráadtak, még szurkolói szinten sem.