Tevékenység

 • spiller közzétett egy állapot frissítést 1 hónap óta

  Ez a sajtótájékoztató is olyan szparisra sikeredett. Lesz szpari toll ,amúgy meg lofasz se fog történni érdemben. Ez a klubigazgató egy vicc….

  • Én teljesen máshogy látom. Nekem tök szimpatikus volt az egész. Nyilván majd az idő eldönti, de legalább leültek és elmondták mi a szitu.
   Személyem szerint ez pozitív változás. Bár eddig minden szezon előtt így voltam, de nekem ez most komolynak tűnik. Én megadom a bizalmat és Hajrá Szpari!

   • Egyetértek, nekem is komolynak tűnt. Legkésőbb az őszi szezon végére kiderül, hogy változott-e valami. Sok sikert a stábnak, Hajrá Szpari!

  • Nekem sem tetszett. De azt mondta több lesz a kommunikáció. Hajrá

  • A törekvés megvan ez már pozitív. Remélem a kommunikáció tényleg gyakoribb lesz.
   Jövőhéten is hosszabbító játékosok lesznek bejelentve?

  • Üdvözöllek benneteket! Aki az elmúlt 8 év müködését ,eredményeit, igéreteit figyelemmel kisérte az teljes mértékben helyén tudja kezelni a mostani helyzetet. Személyek, utánpótlás helyzete országos szinten, akadémia, felnőtt csapat, szakmai vezetés, elment tehetségek, jövökép igérete fiataloknak,idehozott ” igéretes játékosok”stb…………!

  • Abszolút. Már az egy elörelépés , hogy nem ide kezdett el irogatni, de meg ezt sem zárnám ki véglegesen. Lehet itt szerdánként a neten tollat árulni, de ha jönnek a zakók akkor a bepalizott emberek is hitehagyottá válnak majd. Egyébként nem kételkedem a pali jószándékában, de hogy a nyiregyházi foci nem rajtakeresztül fog felemelkedni, az olyan biztos, hogy holnap is felkel a Nap. Önbizalom van, – mondjuk az fontos is – , de értékelhetö produktum vajmi kevés. Én továbbra is azt tartom a legfontosabbnak, hogy ameddig engedik ülni a jelenlegi székben, ide ne irogasson.