Tevékenység

 • spiller közzétett egy állapot frissítést 1 hónap óta

  Jött a papírforma. . Gyurjan beívelte Zamostny meg befejezte. Megint lehozták komoly helyzet nélkül a meccset a zsoldosok.

  • Nem fogadok soha a Nyíregyháza ellen, de egyre nehezebb megállni ilyen odds esetén. Lehet, hogy vannak akik mindennek ellent tudnak állni, csak a kísértésnek nem ….

  • Valaki azt gondolta egy hét alatt itt megváltozik valami? Nézzétek meg már az NB-1 NB2 keringő játékosait, szintem ugyanazok. Minden évben vagy 2 évente felvesznek átigazolási pénzeket ,és 10 év alatt megfordulnak 5-10 klubban! A menedzsereik 1-2 évente eladják őket, ők meg int a megváltók mennek mindenfelé! Ezt a belterjes szart kellene megszüntetni, de nem lehet mert úgy kiépítették a menedzser urak, hogy nem lehet kikerülni őket. Már sok gyereknek 14-éves korában menedzsere van, és még azt sem tudni mi lesz belőle.
   Itt a Szparinál azzal van elkúrva, hogy Révész egyedüli tulajdonos, és nem igazán akar több pénzt költeni mint amit az MLSZ-től ,és játékoseladásból kap. Igazából megvált volna ő már ettől az egésztől, csak sakkban van, mert nem kevés vissza nem térítendő támogatást kapott a kormánytól! Jobban adna a kamionozásra pénzt mint a focira, de ahhoz kellene egy vevőt szereznie a csapatra. A szíve szerint már rég eladta volna, de az esze szerint nem teheti meg! Sok szállal kötődik a kormánypárthoz támogatások terén! Addíg nincs különösebb gond amig nincs stadion, de jövő ősszel kész lesz, onnantól a Főnök meg fogja kérdezni miért nem tolsz bele pénzt a csapatba!!

  • Ennél azért lényegesen jobb kezdés én reménykedtem!Távolban a dobogó,nemhogy a feljutás…..Ébresztő Kósa Úr!Ez nem röplabda!Ez maga a rideg valóság!!