Tevékenység

 • Kiss Tibor közzétett egy állapot frissítést 1 év óta

  Továbbra sincs infó kikkel tárgyalunk?

  • Emlegetik Pócsik Botondot. Megnéztem az ulloi129.hu honlapján a hozzászólásokat a cikkhez. Ott Pócsikot többen is az első keretbe látnák szívesen. Úgy tűnik jó vétel lenne a Szparinak. Meglátjuk mennyire tökösek a vezetőink! Ha megszerzik Pethőt és Pócsikot (bár utóbbit sztem csak kölcsönbe kapják) akkor izgalmas évadunk lehet.

   • Ő róla tudok
    Ő biztos jön Vele egyeztek meg télen akit Sándor István is emlegetett hogy nyáron jön egy fiatal csatár az ő
    Póser is elvileg érkezik kapuba
    Szilvási meg csak akkor ha el engedi Szeged
    Pethő Bence meg még nem tudta eldönteni hogy hol folytatja
    de többről nem tudok sajnos

    • Fejér nem marad?

    • Akkor megint nem saját nevelésu kapusokat hoznak, hanem megint mást. Furcsállom hogy ide jön a poser mert a budafoknal védett is stabilan, miért váltana?

  • Remélem a Nyiregyi gyökerű edzői stáb számit a Nyiregyi nevelésü srácokra is majd. 3-12 hely között szoktunk lenni nagyjából évek óta igy bizom abban nem kezdik el majd megint feltölteni a keretet bárhonnan jött bárkikkel. Jó lenne ha ezt valaki észrevenné és tenne a saját srácainkért lépéseket. Nem csak szavak és igéretek kellenének évek óta !!! 10 korosztály ment ki a Bozsik akadémiáról már az több mint 200 labdarugó!!!!! Lehetne biztosan találni 3-4 jó képességü srácot. Adhattok tippeket is!

   • Dehogy fognak, kukaznak ök is

   • kruti replied 1 év óta

    Én nem hiszem, h parancsba lenne adva minden ide érkező edzőnek, vezetőnek, h semmi esetre se építsenek be az utánpótlasunkból senkit. Az nem fordul meg senkinek a fejében, hogy talán szert nem mert nincsenek olyanok akik erősítest jelentenek?
    Amugy meg vokt/van jelenleg is aki a csapat tudott kerülni sz elmúlt evek alatt. Ötvös pl. Az egy masik dolog, h nb1 be hivták és ő meg uram bocsá elfogadta… . De Végső is , Szabo is jatszik viszonylag súrűn. Nem hinném, h minden mas csapatba több sajat nevelés jatszana.
    Én is szeretnék több helyi sracot, de jelenleg ennyi van. Vagy akkor legyen 15 helyi srác, de senki se nyavsjogjon ha kiesünk.