Tevékenység

 • Kiss Tibor közzétett egy állapot frissítést 2 hét, 6 nap óta

  Pacaj azt nyilatkozta 7 tavozo van es a heten be jelentenek egy erkezot
  Szval ha 7 tavozo van akkor meg 3 ember tavozik vajon kik lehetnek azok?🤔🤔

  • Már öt távozott: Fodor, Papp Máté, Györgyi, Hornyák, Fadgyas, de szerintem Fejért is ide vehetjük, padozni nem fogják idehozni, mármint Bélát, mert, ha jön Póser, akkor valószínűleg ő lesz az első számú. Szerintem vehetjük még ide, vagyis a távozók közé Csilust és Farkas Aurélt, bár utóbbival ne legyen igazam, de nem lennék meglepődve Starostán sem, sajnos, illetve, ha jól tudom, akkor Sinanovic-csal sem tárgyalt senki, pedig most jár le a szerződése, gondolom Hamed-del és Gresóval tervezik a két szélen, csere meg Kalocsai, de pl. Starosta nem tud jól játszani szélen, ettől függetlenül én még továbbra is látom benne a fantáziát. Emellett Szabó Bálint lesz a fix kezdő, mert kell egy 2002-es születésű a csapatban, ő szárnyvédőként és középpályásként is bevehetjük, utóbbi helyen érzi leginkább jól magát.
   Az érkezők részéről, ha minden igaz, akkor érkezik: Póser, Pócsik és Pethő illetve Toma György, Szilvási sem lenne rossz, de szerintem őt nem fogják megkeresni, mert a védelem tengelyében Jánvári-Papucsek-Szokol hármas fog felállni, legalábbis szerintem.
   De a pad így is nagyon rövid, kíváncsi vagyok, hogy a padra mernek-e fiatalokat leültetni, de rengeteg a lyukas poszt és sérülés vagy újabb covid-fertőzés miatt megint bajba kerülhetünk…