Tevékenység

 • Kiss Tibor közzétett egy állapot frissítést 3 hét, 5 nap óta

  Ti kiket látnátok szívesen a csapatba új játékosként, illetve kiket küldenétek el?

  • Alap esetben ha Révész tényleg kicsit meg akarná erősíteni a csapatot akkor rengeteg ötletem lenne. De ismerve azt hogy az utóbbi években is csak kikukázott játékosokat igazolt így nincs értelme. Szidhatjátok majd Feczkót is ezért. Ő is el lesz üldözve és jön egy újabb edző. És minden folytatódik… Sokan sajnos nem látják a fától az erdőt.

  • A szerintem súlyosan elhibázott “új stadion” építés melletti döntés, pl. a régi ütemezett átépítése helyett, sajnos hosszú évekre értelmetlenül kitelepítette a Szparit Hortobágyra. A legfontosabb feladat lenne a felnőtt csapatot mihamarabb visszahozni a városba, enyhítve a meggondolatlan sportvezetői döntést, pl. a vasut pálya alkalmassá tételével.
   A jelenlegi helyzetben kizárt a feljutási elvárás, meg kellene próbálni visszahozni az akadémiáról kirepült (pl. a Honvédba az MTK-ba) tehetségeinket és velük kialakítani egy szerethető és nézhető masszív másodosztályú csapatot. Csak hirtelen egy név Ciph Dominik (jelenleg Siófok) akit azonnal szívesen látnám a csapatunkban és majd, ha eljön az ideje pl. a válogatottjainkat Gazdag Dánielt és Szendrei Norbertet is haza csábítanám, megjegyzem születtek tehetségek a városunkban és a megyénkben is, kár eltékozolni a nyíregyházi focit.

   • Gondolod,hogy ezt a mostani “csapatot” olyan sokan látogatnák a meccseken? Mennyire gondolsz? 200 néző? Vicc…

    • Úgy gondolom, hogy a láthatatlan focitól mindenképpen nyerőbb a könnyebben elérhető hazai meccsek rendezése, pláne hosszabb távon a jövő Szpari drukkerek megnyeréséhez?