Tevékenység

 • Kiss Tibor közzétett egy állapot frissítést 1 hónap, 4 hét óta

  Valaki tud róla hogy holnap kik lesznek bejelentve?

  • Közel 20 perces élőben megtudhatta mindenki akit érdekel a nyíregyházi labdarúgás, hogy tart az uborkaszezon, nem történik semmi. Azaz, szerződést kapott egy fiatal , de hát ilyen történt már korábban is, és vele együtt nem történt semmi… Annyit azért el lehet mondani látatlanban is, hogy értékelendőek ezek a negyedórás élő beszámolók egyen ingben, de nem ettől lesz jobb a nyíregyházi labdarúgás. Eredményes szereplés kell majd a bajnokságban, minden egyéb csak parasztvakítás tollastól, pólóstól , különböző relikviákkal együtt.

   • Mint minden pozitív változás, igy ezek a sajtótájékoztatok is hozzátesznek az előre lépeshez. Cssk tudni kell hova tenni ezeket. Eddig az volt a baj, h nincs vagy kevés az infó. Most van infó, van egyen ing, szóval van pozitiv változas. Ez az uborkaszezonhoz tartozik.

    • Szerintem is vannak pozitív dolgok amiket meg becsülni, én egy dolgot hiányolok az eddigiek során, családi napok, relikviák, image szervezés mellett, hogy mi újság van az ultráinkkal(security), hogyan akarják ezt az oldalt is “támogatni”, lesz e normális időpontban meccs a diók ellen oda és vissza? Lesz e szurkolói busz, vagy vonat, fogják e hírdetni a meccs jelentőségét? Hangulat és szurkolótábor nélkül hiába lesz véletlenűl erős csapatunk, az nb 2 re nem fognak többen járni nem lesz népszerübb a Szpari sem a városban sem a megyében.

   • És ez lesz hétről hétre….
    Mi akartuk a tájékoztatást.