Tevékenység

 • NAGY ZSOLT közzétett egy állapot frissítést 3 hónap óta

  Ahogy én is elnézem a felállást a saját nevelésű srácok Ötvös Bencén kivül már epizódszerepet sem kaphatnak. Köszönjük szépen! Remélem egyszer majd valaki észreveszi akit esetleg érdekel hogy ez mennyire szìvfájditó. Ja nem, mert az utánpótlás senkit sem érdekel.Sajnos rossz az irány! Még egy kérdés : Minek és Kinek épül az edzőközpont?

  • És az felmerült -e akárkiben is, h azért nem játszanak mert esetleg nem ütik meg az nb2 szintjét? Csak kérdezem. Én is szívesen látok saját nevelést a csapatban, de ahogy a második csapatunkat nézem talán még a megye 2 is erős.
   Az meg egy másik kérdés, h a jelenlegi keret mennyire erős nb2 re. De gyanítom, ha a mostani utánpótlásból kötelezően kellene játszatni mondjuk 5 játékost, akkor nem az 5. helyen/környékén lennénk.

   • Ha nem játszatják az nb-2-ben, honnan lehet tudni, hogy nem ütik meg az nb2-es szintet? Csak úgy kérdezem…. A megyei kettes csapatban meg játszanak utánpótlás edzők, meg 16-17 évesek. Az u-19-ből is kevesen, mert nekik szombaton van meccsük. Egyébként ma olvastam, hogy Priskin – amikor eltiltották – a b csapatban játszott, hogy játékban maradjon. Svedyuk természetesen nem játszik a b csapatban, pedig eltiltott…

    • Van igazad neked is,nem tudjuk mit tudnának nd2 ben. De kikről is beszélünk? Kik azok akik nem kerülnek pályara?

     • Sajnos a saját nevelésű játékosok és edzők megyei szinten vannak!!!

     • Például Kovács, Sztarosta vagy Tóth Ádám, bár ő talán sérült. És lehet, hogy vannak mások is, de most – fogalmazzunk úgy – kevesebb figyelem jut nekik. Engem az sem zavarna, ha a 8-10. helyen lennének, de többségében helyi nevelésű, hajtós játékosokkal.

      • A fórumozok is szt dzeretnék, h helyi srácoklegyenek a csapatban, de jelenleg nincs annyi , h a 8-10, helyen tartsák a csapatot. És az is tuti, h a fórumozok többsége nem szólna semmit, ha cssk 1 helyi lenne a csapatban de a feljutásért mennénk. Magyarországon jelenleg 1-2 csapst tud cssk magansk kinevelni annyi jatékost, h azok hozzá is tudjanak tenni. A masik, h a mai vereseg sem fájnaha nem 2 golos elönyről kaptunk volna ki. A masodik otthonában
       Jelenleg az 5. hely vállalható. Nagyon kaotikus ez a bajnokság. Az Ajka pár meccse még 2. helyen állt, most meg 11.

   • Üdv. Igazad van jelenleg ez a helyzet. De 5-6 év alatt 5-6 stabil fiatalt feladhattak volna az utánpótlásba. Sok tehetséges srác ment el vagy hagyta abba mert igy nincs jövőképe. Új edző új játékosok. Mindenki játszhat csak ne Nyiregyi legyen. Változtatni kell mert ez igy nem jó szerintem. Hajrá Szpari!