Tevékenység

 • NAGY ZSOLT közzétett egy állapot frissítést 1 év, 6 hónap óta

  Mai friss hìr a szakemberek figyelmébe! A SZPARIS fiatalokkal is felálló Nb3-as TÁLLYA KSE 5-3 !!! arányban legyőzte az Nb2-es Kaposvári Rákóczit a Magyar Kupában. Így a legjobb 16 között vannak. SZÉP VOLT FIÚK!

  • A kaposváriak azóta kivizsgáltatást kezdeményeztek az MLSZ-nél és a Szerencsejáték Zrt.-nél…

  • Attól függetlenül, hogy ez edzőbuktatás, esetleg bunda volt, attól függetlenül hatalmas respekt, ráadásul nem voltak csúnya gólok, így tényleg nehéz eldönteni, hogy tényleg meg lett-e véve a meccs, érdekes módon a kaposvári vezetés azóta azt nyilatkozta, hogy nem a játékosokat gyanúsítja, de akkor nem tudom, hogy kit?! 😀
   Minden esetre érdemes megnézni a Tállya keretét hány volt vagy részben jelenlegi nyíregyházi játszik ott, igaz, hogy a bajnokságban nem szerepelnek túl jól, de ennek ellenére ez nagy skalp volt, csak a teljesség igényével a Szpari-kötődésű játékosok: Minczér, Fenyőfalvi, Nagy Máté, Motkó, Szegedi.
   Azért Tibit leszámítva szerintem mind a 4 fiatal nálunk is simán elférne, Szegedi szerintem megoldás lenne az évek óta megoldatlan szélső védő posztra, akárcsak Fenyőfalvi, Nagy Máténak annyira sajnos nem jött be a váltás, Tállyán is sajnos sokat ül a padon, bár Ő is még nagyon fiatal, Motkó viszont ügyesen mozgott, amikor megkapta a lehetőséget NBII-ben még Spisljak alatt, bátran belement a cselekbe és az 1-1 elleni harcokba, az ilyen játékosokból sajnos manapság hiány van…ha lesz egy kis időm, megnézem, hogy hány játékosunk kering a “nagyvilágban”, mert elnézve a kezdőt, nem igazán játszik sem több saját nevelésű fiatal a jelenlegi szakmai stáb alatt, mint a korábbi években, tehát már nem csak a minőség hiányzik a keretből, de még csak saját nevelésűek sem, egyértelmű, hogy nincs semmilyen koncepció a csapatnál, sajnos…

   • Én a Tállyában játszó szparisokat nem minősíteném. Sok értelme nincs…Az viszont számomra is érdekes,hogy a kaposvári vezetők és Várhidi hogyan fognak a szemébe nézni a saját játékosainak azt követően,ha kiderül,hogy nem bundáztak…El tudom képzelni az első edzést: “Gyerekek futás!” És a játékosok mozdulatlanul állnak és közlik Várhidivel,hogy “Neked komám nem futunk többet!” 🙂 Egy szó,mint száz,ha kiderül,hogy mégsem bundáztak,akkor sztem az edzőnek mennie kell!